Bahreyn'in Hedefi Kısa Süre İçerisinde Geri Dönmek

yazar:

kategori:

Bahreyn GP, organizatörlerin isteğiyle birlikte 2011 sezonunun ilk yarışı olmaktan vazgeçti ancak yarışın tamamen mi iptal edildiği ya da daha sonraki bir tarihe mi ertelendiği konusunda açıklama yapılmadı.

Bahreyn Pist Başkanı Zayed Alzayani “Takımları, sürücüleri ve Formula 1’deki herkesi çok yakın gelecekte karşılamak için sabırsızlanıyoruz.”

“Bahreyn yarışı kutlama zamanı ve yarışı düzenlemek Bahreyn ve Bahreynliler için büyük şeref. Bu dünyaya bir gösteri aracı. Umarım bu zor zamanda aldığımız kararı F1 dünyası ve tüm arkadaşlarımız anlarlar.” dedi.

Bir diğer yetkili isim ise CNN’e yapmış olduğu açıklamada, bu sene takvimde yer almak için görüşmelerin çoktan başladığını söyledi.

Bahreyn’de 2 kere kazanan Felipe Massa “Bahreyn sevdiğim bir pist bu yüzden şampiyonaya orada başlamayı isterdim. Ancak belki oraya tekrar gidip yarışma fırsatı buluruz. Pisti ve orada olmayı seviyorum.”

“Ancak oraya gidemesek de sorun olmaz. Daha önemli nedenler var. İnsani yaklaşım, profesyonel yaklaşımdan daha güçlü. Orada olan şeyler çok ciddi ve umarım her şey normale döner. Güvenli olması çok daha önemli.” dedi.

Christian Horner “Bu utanç verici ancak ülkenin Formula 1’den daha önemli meseleleri var. Bu sorunları çözmeleri daha önemli.” dedi.


Yorumlar

  1. çok güzel bir laf var ama buraya yazmak uygun düşmez. insanlar kendini başından beri 13 mart'a göre ayarlamıştı. sezona 27 mart'ta başlayacak olsak ve buna göre beklesek böyle koymayacaktı. dünden beri duman olmuş vaziyetteyim. defolun gidin. artık para etmez bu sözler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir