Formula 1 Dünyası, Bahreyn Kararından Memnun

yazar:

kategori:

Horner “Karar verme takımlara ait değildi. Bu yönetim kuruluna, organizatörlere ve Bernie’ye ait bir karardı.”

“Hem Bernie hem de pist yetkilileri sürekli olarak bizleri bilgilendirdiler ve sonunda doğru ve mantıklı bir karar verdiler. Biz de kısa süre içerisinde oraya yarışmak için gitmeyi umuyoruz.”

“Umarım zamanla aralarındaki sorunları çözerler.” dedi.

Renault Takım Patronu Eric Boullier “Krallığın aldığı karar mantıklı ve bunun tamamen destekliyoruz.” dedi.

Michael Schumacher “Formula 1’deki bir çok iş arkadaşım gibi ben de Bahreyn yarışının iptal edilmesi kararını doğru bir adım olarak görüyorum. Oradaki insanların daha önemli ve öncelikli sorunları var.” dedi.

Mark Webber “Yetkililer neler olduğunu biliyorlar bu açıdan doğru karar verildi.”

“Ben kararımı dün açık bir şekilde vermiştim.” dedi.

Bernie Ecclestone “Bu yarışın ertelenmesinden dolayı biraz üzgünüm ancak dünyanın o bölümünde olanlara bakarsak, yapılabilecek tek şey buydu. Krallıkla bu durumu sürekli olarak görüştük ve bunun herkes için doğru karar olduğu kanaatine vardık.”

“Kraliyetin kararına saygı duyacaktık. Onların kararına karşı çıkıp, ‘İstemeseniz bile oraya geliriz’ diyemezdik.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bence çok haklısın. Koskoca bir sektörü idare edenlerin ilk aklına gelen şey yarışı iptal veya erteleme olmamalı. Yani banamı mantıklı geliyo yoksa mantıksızmı bilmem ama dünyadaki tek pist Bahreyn değil. İlla takvimde olan bir pist olması mı gerekiyor? Eğer gerekiyorsada uydursunlar bir şekilde bizmi ayarlıcaz yani. Niye taraftar mağdur oluyoda fazladan bekliyor. Hadi yarışı illa 27 martta yapcaksan bari araya bir test koyun bişey yapın. Hiç olmazsa oturup testlere bakar biraz daha heyecanlanırız, yorum yaparız. Tek yaptığımız beklemek. Şimdi barcelona testlerini beklicez. Düşünsenize barcelona testi yerine yarışı bekliyo olcaktık =)).

    Dediğim gibi tek teselli takımın biraz daha zaman kazanmış olması. Herkes mclarendan umudu kesmiş durumda ki bende kesmiştim lewis ve buttonın yorumlarından sonra ama bugün okuduğum birkaç şey moralimi düzeltti. Neyse umarım melbourne bizi hayal kırıklığına uğratmaz…

  2. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    😀 kafa atma ya =))

    yanlız az önce BBC de Bahreyn'i gösteriyordu.Durumlar baya kötü.Bunun için destekliyorum.DÜn tam tersiydi.Yanlız arkadaş benim aklım almıyor.Abu Dhabi pisti boş,Bahreyn'i sene sonuna atacaksın.Takvim sıkışcak diyorsun.Ya değiştir Bahreynle-ABu Dhabi'nin yerini.Bu kadarmı zor?

  3. Olan bize oldu bekle babam bekle.. İnşallah bu süre mclarena yararda biz bekleriz yine..

    Konu ile alakalı değil ama f1fanatic sitesinde mclaren mühendisi ile yapılan bir röportaj var site yönetimi yazıyı çevirip paylaşabilirmi

  4. ben hiç memnun değilim. ben taraftarım kardeşim, bana ne meydana gelen olaylardan? beni F1 ilgilendiriyor, sizin de bununla ilgilenmeniz gerekirdi. milyar dolarların döndüğü bir sektörden bahsediyoruz, bisiklet yarışından değil. yok mu böyle plansız durumlar için bir B planınız, emercensi çözümünüz? "biz bu işi beceremeyecez" diyenlere parasını alıp kuzu gibi boyun mu eğmek oradaki göreviniz?

    içine ettiniz her şeyin. sinirden monitöre kafa atasım geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir