Rossi, Ducati'nin Performansı Konusunda Umutsuz

yazar:

kategori:

Ducati, 3 gün süren Sepang testlerinde standartların çok altında kaldı ve Rossi son günü liderin 1.8 sn gerisinde 11. sırada tamamladı.

Rossi “Bu testlerden memnun kalamayız çünkü hedeflerimize ulaşamadık. Bunun aksine 1.8 sn gerideyiz ve ritm olarak eksiğiz. İlk günün ardından bir şeyler yapabileceğimizi düşündük. İyi başlamıştık ve motoru lastiklerle çalıştırabiliyorduk ve bu iyiydi.”

“Ancak o günün ardından ileri yönde adım atamadık. Elektroniklerde sorunu çözebileceğimize dair iyi fikirlerimiz olsa da, şasi ayarları konusunda emin değilim. Çok şey denedik ancak bunu başaramadık.”

“Geç fren yapabiliyorum ancak hâlâ viraj ortasında sorun yaşıyorum. 3 gün yerine 2 gün çalışabilmemiz de dezavantaj oldu çünkü mümkün olduğu kadar çok şeyi anlayabilmek için aceleyle bir çok çalışma yaptık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ntv sporun spikerleri demişti.Doktor Ducatiye qecerse ne olur diye.Yorumcu dedi Ducatiyi sadece stoner kullanabilir dedi.Rossi kullanamaz dedi.Hondada stoner daha denqeli motorla şampiyon olur dedi.

  2. the doctor ! gerekli müdaheleyi yapacaktır..

  3. arkandayız rossi her ne olursa olsunnn!

  4. Yaptıgın guzel yorumundan dolayı tesekkurler ederım.(sahsım adına)

  5. Tv de yaris esnasinda ayirt edilemeyecek kadar cok benziyor, turuncu-sari kombinasyonu..

  6. rossi yarışda daha iyi pozisyonlara kendini getirebilecek bir pilot,ancak ducati şu aşamada hele hele viraj içinde dengesiz ise ozaman işi gerçekten zor,frenlemede kazandığı pozisyonu viraj içi ve çıkışında kaybedecektir,bu da çok sinir bozucu olsa gerek…Umarım geliştirirler biraz daha

  7. stoner bu hassas ducatiyi çok iyi idare ediyordu.şiimdi daha dengeli bir hondayla bu sene çok güçlü olacaktır.Eeğer ciddi bir kaza sorun yaşamazsa stonerın şampiyonluk ihtimali çok yüksek.Doktor ducatiye geçmekle hata yaptı bence.Umarım ducati bu sene olmasa bile seneye daha iyi bir motor yapar

  8. FernandoElmatador avatarı
    FernandoElmatador

    Neresi benziyor?Stoner Hondada.Turuncu-Siyah.

  9. Birde bir butun olarak Rossi`nin motoru, tulumu ve kaski neden bu kadar cok Stoner`a benziyor ki? nerdeyse ayirt edilemeyecekler, bu tasarimlar degisecekmi acep?

  10. Valla bi alt seride cok basarili olan pilotlar bazen ust seride hayal kirikligi yaratabiliyor, ornek Kenan, ornek Piquet 🙂 Rossi surmesi zor olan Ducati ile bu sene cok ugrasacak gibi geliyor bana, sampiyonluk icin Stoner ile Lorenzo cekisir gibime geliyor, oyle olursa da Stoner kazanir gibime geliyor, bakalim hayirlisi, bekleyip gorucez 🙂

  11. FernandoElmatador avatarı
    FernandoElmatador

    Bunun iki anlamı var.Ya motor gerçekten çok iyi,yada gerçekten çok kötü.Rossi hedef yanıltmayı seven bir pilottur.Fakat Hayden geri bildirim yapma diye bir kelime bilmediği için,Rossi'nin tepeden sakat sakat herşeyi çözmeside imkansız olur tabiki.Bu sene Stoner şampiyon olur.Pedrosa ile çekişirler.Spies'in de Lorenzo'yu yeneceğini düşünüyorum.Ben Spies,kariyerinde 3 kere superbike şampiyonasında 2. olmuş Haga'ya resmen hayatı dar etti.Haga 4.kez 2. oldu ve şampiyon olamadı.Sonrasındada performası düşerek devam ediyor.Ben Spies bu sene çok iyi işler yapacaktır.Geçen senede kanıtladı.Rossi olmayacaksa,Simoncelli yada Spies olsun.Ama Stoner'ın Rossi sonrası en iyi pilot olduğunu düşünüyorum.Ancak Rossi'siz bir moto gp çokta zevkli olmaz diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir