Vettel: "Alonso İle Bazı Sorunlarımız Vardı"

yazar:

kategori:

La Stampa’ya konuşan Vettel: “Bazı sorunlarımız oldu”

“Ama olay, dışarıdan yanlış bir şekilde yorumlandı. Fernando ve ben o günden beri konuşuyoruz ve şimdi ilişkimiz iyi”

“İki insanın farklı fikirleri varken birbirine saygı duyabilir.”

Bu arada Vettel’e, Alonso’nun şampiyonluk sonrası kendisini kutlayıp kutlamadığı soruldu

Vettel: “Hayır.”

“Abu Dhabi’de bir şey demedi. Monte Carlo’da (FIA Ödül Töreni) elimi sıktı”

“Bu normaldir. Kazanırsanız diğerleri hayal kırıklığı yaşar ve geçmişi unutmak için bazıları 5 dakikaya ihtiyaç duyarken bazılarına 2 hafta gerekir.”

2011’deki ilişkiler daha gergin olabilir, çünkü Vettel, sonradan şaka yaptığını söylese de Ferrari koltuğuna göz koyduğunu ifade etmişti.

Bu söylentiler konusunda Vettel: “Bu sezon Red Bull ile anlaşmam var, 2012 için de opsiyon. Ondan sonra neler olabileceğini asla bilemezsiniz”

“Şu anda olduğum yerde mutluyum”

2011’de asıl rakibi konusunda Vettel: “Massa ve Alonso güçlü görünüyor. Daha sonra McLaren ve Mercedes”


Yorumlar

  1. Bende tam tersi Alonso nun tebrik ettiğini hatırlıyorum. Vettel in dünya dan haberi yok galiba. Bütün gün şampiyonluk kupasını seyrediyordur. Akşam onla uyuyordur bu velet.

    Şaka bir yana aşağıda okuduğum bir yorum güzeldi. Vettel e sormak lazım sen ne zaman birilerinden özür diledin, her telsiz konuşman küfürlü zaten. Birde kalkmış saygı bekliyorsun. Saygı bile görüyorsun ya yinede pes vallahi gözün doysun.

  2. keyser soze avatarı

    çok doğru tespit etmişsin, tebrik ederim!!! Vettel Almanya da kesin şöyle düşünmüştür:Ben polü alıp startta Alonsoyu sıkıştırayım bu sayede Massa birinci olsun, daha sonra bunlar takım emri uygularlar bu da bizim işimize gelir.Cidden harikulade tespit!!!

  3. 2012 de Ferrari de Vettel & diaz yarışacak.

    ve Vettel şu andan çalışmalara başlamış.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu konuyu geçen aylarda işlemiştik ama bazılarının jeton köşeli galiba geç düşüyor.
    http://www.trf1.net/formula1_haberler/17951-alonso-vettel-i-basin-araciligiyla-kutlamis.html
    Bence vettelin üzerinde durması gereken ve düzeltmesi çok çok önemli olan bazı konular var.Ortada Webber gibi bir sorun varken neden yine Alonso bunu anlamadım?
    -vettelin takım arkadaşı ile arası nasıl acaba?
    -Webber vetteli nasıl kutlamış?
    -Webber çifte şampiyonluk kutlamalarına neden katılmamış?

    2010 almanyanın baş müsebbibi vetteldir.Almanya yarışına kadar tam 10 adet sıralama turlarının yüzde 50 sine damga vurmuş yani 10 yarıştan 5 tanesinde pole alarak almanyaya gelen vettel, kendisine ilk defa bu kadar yaklaşan bir pilotu (sadece binde 2 saniye) Alonsoyu duvara sıkıştırmış hem kendini hem de Alonsoyu zarara sokmuştur.Polede başlayıp kazanamadığı yarışlara bir yenisini eklemekle kalmamış, ve nahoş olayların yaşanmasına sebebiyet vermiştir.
    Almanya startının aynısını macaristanda da denemiştir.Üstelik bununla da kalmayıp sc arkasında uyuma moduna girerek Alonsonun webberin arkasında kalmasını sağlamıştır.
    Gittikçe büyüyen kin yumağı nihayet sözlerinde de kendini göstermiştir.Brezilya sonrasında ""Alonsonun motorundan dumanlar çıkarsa çok sevinirim"" diyebilecek kadar kin dolu olduğunu göstermiştir.

    En büyük rakibinin Alonso olması , bu tür demeçleri ve hareketleri yapmasını gerektirmez.Bir an önce Alonso ile ilgili saçma demeçlerden vazgeçmesi lazım.Sorunlarını bu tür hareket ve demeçlerle çözmeye çalışmaktan kasıt rakibe psikolojik baskı yapmak mı acaba??

  5. Alonso&Massa  avatarı

    Önemli değil.İyi oyunlar.

  6. A State Of Trance  avatarı
    A State Of Trance

    cok teşekkur ederim sağolun

  7. A State Of Trance  avatarı
    A State Of Trance

    cok teşekkur ederim sağolun

  8. A State Of Trance  avatarı
    A State Of Trance

    cok teşekkur ederim sağolun

  9. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Webberi rakip olarak bile görmemiş halbuki aynı araça sahip olacaklar, herhalde horner a yine çok güveniyor, webber i bi şekilde geçeceğinden şimdiden emin, özgüvene bakarmısınız….

  10. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Webberi rakip olarak bile görmemiş halbuki aynı araça sahip olacaklar, herhalde horner a yine çok güveniyor, webber i bi şekilde geçeceğinden şimdiden emin, özgüvene bakarmısınız….

  11. teşekkurler arkdaşlar

  12. Alonso&Massa  avatarı

    Geçen günde yazdım.F1 2010 codemasters patch download yazın google'a.Onu indirdikten sonra masa üstünde sadece çalıştırın.Bütün buglar,penaltılar hatalar düzelmiş oluyor.

  13. O home bölümünden create a new user bölümüne geçtiğin vakit, sayfanın aşağısında create local user gibi birşey çıkaçak mavi renkte. Ona tıklayarak sorunu çözebilirsin. Sayfada hemen gözükmüyor yandaki barı aşağı indirmen lazım.

  14. Alonso&Massa  avatarı

    Oyuna girdiğinde e mail olan live hesabını onaylama.Aşşağıya kaydırınca CREATE LOCAL PROFILE çıkar.O kısımda kendine bir nick seç.Ondan sonra zaten 2 şey soruyor.Kendiliğinden autosave'i aktif hale getiriyor.Daha sonra Bahreyn'in sıralama turlarını tamamla ve oyundan çık.Oyuna tekrar gir.Oyuna girdiğinde örn: A State Of Trance
    SIGNED IN şeklinde bir home iletisi geliyor.Bunu görürsen olmuştur.

  15. şimdi tekrar baktımda. log in olman gerekiyor. oyun profilleri var orada, profilleri doldur ve kaydet. ama unutma, net bağlantın olmasın.

  16. "home" sekmesi olması gerek orada. ona bas. yalnız net bağlantını kes. ve oradaki bilgileri doldur, kaydet. sonra autosave etkin olacaktır.

    aynı yerleri tekrar tekrar oynamak sinir bozucu cidden. ama oyun abuk subuk şeylere penaltı veriyor. biraz sinirlerin zıplayacak:)

  17. Bu haberden bu kadar alaycı yorum nasıl çıkar anlamadım.ama kuyruk acısı bazılarında 2 hafta bazılarında ise 3 aydan fazla sürebiliyormuş onu anladım

  18. A State Of Trance  avatarı
    A State Of Trance

    konuyla alaksız ama arkadaşlar yardımınız lazım

    F1 2010 oyununda oyunu acarken internet bağlantısı gibi mail adresi şifre filan soruyor o kısmı x ile kapatınca otosave devre dışı bırakıldı yazıyor.Daha sonra bikaç yarış tamamladıktan sonra my f1 kısmından kaydetmek istediğimde ''save'' kısmı işlemıyor silik şekılde yazıyor.Sonra oyunu kapatıp yenıden actığımda sıfırdan başlıyorum kadın cıkıyor işte adınız nerelisiniz filan diye soruyo geri bahrain yarısına dönuyorum

    Bunun çözumu nedşr oyunu kaydetme için illa ordakı mail password kısmını doldurmak mı gerekır bilen varsa lutfen cevaplasın şimdiden teşekkur ederi

  19. böyle demeçleri yüzünden vettel asla büyüyemeyecek ve hep kendine çocuk dedirticek. Alonso seni basın ve dolayısıyla izleyen milyonlarca kişi karşısında kutladı. ödül töreninde de elini sıkmış işte daha ne istiyorsun :))) sen gel ferrari ye gel. alonso dan öğrenecek çok şeyin var senin.

  20. Hamiltonun şampiyonluğunda,Mclaren garajına gidip Hamiltonu kutlamak için yarım saat beklediğini hatırlıyorum,sanırım Alonso bu sefer şampiyonluğu kaybetmesinden dolayı çok üzülmüş olacakki yarıştan sonra bir kutlama yapmamış,ama bence belirli bir süre sonra kutlaması gerekirdi…

  21. Yaşı çok genç ve heyecanlı abisi. elinde yeni bir oyuncak var ve hep böyle olacak sanıyor. yakında anlar anyayı konyayı.

  22. "Bu arada Vettel'e, Alonso'nun şampiyonluk sonrası kendisini kutlayıp kutlamadığı soruldu."

    Vettel: "Hayır."

    "geçmişi unutmak için bazıları 5 dakikaya ihtiyaç duyarken bazılarına 2 hafta gerekir."

    Vahim ve elem verici.

  23. RB gibi bir hızlı araçla ancak bu kadar bir şampiyonluk sahibi olupda bu kadar ukala hale gelmek özel bir durumdur.Ferrari ALonso yu transfer etmesindeki asıl amaç… MSC den sınra kaybedilen gelişim sürecidir.Geçtiğimiz sezon gördükkü ALonso bunu başardı.BU sezon birazdaha aktif çalışan mühendislerle birlikte daha başarılı bir ALonso gördüğümüzde zor durumu yaşayacak olan kişi Vettel dir.BU günlerde RB den birisi gidip Hamilton ile el sıkışmaya kalkarsa durumunu düşünecek olan kişi ALonso olmaz.Vettel Ferrari ye gitse bile ALonso nun çanağına bakmakla uğraşacakdır.Alonso ile gücünü tazeleyen McLaren e bakın bakalım ne durumda.2007 yada 2008 den sonra ne yapabildi.McLaren in mühendislik kısmı müthiş iyi çalışır ama ALonso gibi ne istediğini bilen birisiyle hazır bir şekilde çalışır.Bunu yapan birisi olmazsa sezonun sonu ile başını birbirine ayar edemezler.Bu durumu hep söyledikde birileri anlamadı birileri anladıysada söyleyemedi.

  24. kim seviyorki bu adamı vettelciğim sen seveceksin normaldir sorunun olması egoist bir kişilik

  25. Sanırım Vettel daha sıcak ve özel bir kutlama bekliyordu olmayınca hayal kıırıklığına uğramış vah vah. Etrafındaki çoğu kişi pışpışladığı için beyefendiği tebrik beğenmiyor sanırım:D

  26. Alonso&Massa  avatarı

    Alonso ayrıca Vettel hakkında bir soruya, "Herkesten hızlıydı. 10 pole pozisyonu yakladı. Mekanik problemler nedeniyle epey puan kaybetti. Fakat sonunda kazandı. Tebrikler, fakat gelecek yıl onun daha zor olacağını umuyoruz"

    Nasıl bir tebrik bekliyormuş Vettel acaba?Takım arkadaşı birlikte kutlamaya bile katılmadı.Onu geçelim,Vettel çarptığı onca adamın hangisinden çıkıp özür diledi bu sene.Hangisinde hata bendeydi,pardon dedi.

    Vettel nereye gidecek,x şahıs Vettel'i kutlamadı.Vettel akşam elma yedi.Vettel sinemada,Vettel tatilde.Keşke geçen sene başkası şampiyon olsaydı dedirtiyor yani.

  27. olur böyle şeyler vettel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir