Mercedes, Güncellemeleri Adım Adım Ekliyor

yazar:

kategori:

Çarşamba günü çalışmalarında W02’de yeni egzoz düzeni ve bazı karoser düzenlemeleri göze çarparken takım, önümüzdeki üç günde yeni şeylerin de olacağını açıkladı.

Takım, bu güncellemelerin ne olacağını henüz açıklamasa da inanılan o ki bunların arasında yenilenmiş sidepodlar, ön kanat ve belki daha farklı bir egzoz düzeni yer alıyor. Mercedes, çalışmalarını Cumartesi günü sonlandıracak.

Mercedes-Benz Motor Sporları Sorumlusu Norbert Haug, yeniliklerin daha ilk günden deneme konusunda takımın acelesinin olmadığını söyledi ve plana göre ilerlediklerini ifade etti.

Haug: “Adım adım yaklaşımda bulunuyoruz. Bugün farklı bir egzoz uygulamamız var ve ayrıca bazı yenilenmiş karoser parçaları mevcut; gelecek daha başka değişiklikler olacak.”

Mercedes GP, Barselona’da egzoz düzenini yenileyen tek takım değil. Alman takımın yanı sıra Ferrari de Barselona’da egzoz üzerinde çalışıyor.


Yorumlar

  1. yalnız aç tvuk kendini buğday ambarında görürmüş deyipde moralimi yerle yeksan etmeyin ilk yarışa kadar bu moralle gideriz artık :))

  2. şu hayal nasıl;Avustralyada mgp den galibiyet ve duble ! kimse mümkün değil diyemez çünkü avustralyada farklı bir araç pistte olacak.ve o pist her şeye gebe

  3. her şeyiyle hazır olan mgp melbourne de pistte olacak brawn öyle söylemişti.demekki bulduğu bir şey varki ilk yarışa kadar saklıyor ve kopya edilme zamanını uzatıyor.zaten şöyle demişti melbournede göreceğiz her şeyi.rakiplerimizin bir süprizi olmazsa bizim planımız hazır ve melbourne ne kadar işe yaradığıı göreceğiz.kesinlikl bomba geliyor da mgp nin elinde patlamasa bari

  4. Ha gayret, gec olsun guc olmasin, insallah iyi bir arac cikar Avustralya`da karsimiza, ilk yarislarda Redbull ve Ferrari`nin arkasina yerlesebilirsek Avrupa`ya gelindiginde iyi bir guncelleme ile yukardakileri zorlayabiliriz diye dusunuyorum..

  5. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bu arada yarışlarda Mercedes pit-stop yaparken kullanacağı lolipop için herhalde bunu kullanacak.
    bence güzel beğendim açıkçası 🙂

    http://www.motorsport-total.com/f1/bilder/show.php?c=11testbar2&b=1299674407&d=2&sort=1

  6. A State Of Trance  avatarı
    A State Of Trance

    cok sağol arkdaşım tesekkur ederim işimi gördü

  7. arkadaşım ben oyunu oynuyorum ve mail falan istemiyor. new career kısmından girip oynuyorum ve kendisi oyunu save ediyor.başlangıçta kadının sorduğu bütün soruları cvp layıp windows for game kısmına herhengi bir isim ve soyisim girip oyun otomatik olrak başlıyor ben de bi sıkıntı olmadı. umarım yardımcı olabilmişimdir.

  8. arkadaşlar hatırlarsanız mersedes takımı ilk sezona başlarken en son lansmanın yapmış ve araş son testlerde çıkmıştı tabiki ozamanlar kise çok ikkate almıyorlardı yeni takım nekadar ii olabilir diye ama asıl konu rosbran gibi bir takdik dehası var bence aynı oyunu oynuyor eniyi kzunu sona saklıyorki kopyalam uygulamak sezon içinde rakipleri uğraştırdın diye hatırlarsanız çift katmanlı difizor sistemi ortalıgı karıştırmıştı ferrar karşı çıkmış ama daha sonra red cevabı gelmiştı kısacası en iyi hamleyi sona saklıyorla bence

  9. A State Of Trance  avatarı
    A State Of Trance

    konuyla alaksız ama arkadaşlar yardımınız lazım

    F1 2010 oyununda oyunu acarken internet bağlantısı gibi mail adresi şifre filan soruyor o kısmı x ile kapatınca otosave devre dışı bırakıldı yazıyor.Daha sonra bikaç yarış tamamladıktan sonra my f1 kısmından kaydetmek istediğimde ''save'' kısmı işlemıyor silik şekılde yazıyor.Sonra oyunu kapatıp yenıden actığımda sıfırdan başlıyorum kadın cıkıyor işte adınız nerelisiniz filan diye soruyo geri bahrain yarısına dönuyorum

    Bunun çözumu nedşr oyunu kaydetme için illa ordakı mail password kısmını doldurmak mı gerekır bilen varsa lutfen cevaplasın şimdiden teşekkur ederi

  10. Onlar kazanacaklarını zaten kazanmışlar daha ne kazansınlar 🙂

  11. Evet bende ona benzer bir haber okumuştum. Ama bu sistem mercedes'e 0.6 sn kazandırırken RBR ve Ferrariye neler kazandıracak onu düşünmek lazım:)

  12. Mercedes mühendisleri yeni tasarladıkları egzoz sisteminin 0.6 saniye getirmesini bekliyorlarmış. Teoride herşey iyi gözüküyor ama pratikte şu ana kadar göze çarpacak bir şey göremedim. Testlerin son gününe kadar aşağı yukarı herşey belli olur.

  13. Asıl bomba güncelleme ne zaman tanıtılacak. Asıl sorun o bence. Yani en azından çok parlak bir buluşu olması lazım mercedesin. Keza öyle RBR nin egzozunu kopyalamakla olacak işler değil bunlar. RBR ya da Renault basit takımlar değil. Onlar bu şekilde açıkça egzoz olaylarını ilk andan bu yana gösterdilerse kesinlikle bu bir zarftır. Asıl kullanacakları düzenek çok daha farklı ve performansa etki edecek bir sistem olacaktır.

    Mercedesin bir an önce kendine has bir güncelleme yapması gerek. Yoksa işimiz çok zor…

  14. Yenilikleri gösteren resimler bekliyoruz mümkünse.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir