Gridde En Kısa Araç "Mini Mercedes"

yazar:

kategori:

Bu nedenle Bild gazetesi, Mercedes’in dingil mesafesinin Ferrari’den 9 cm, Red Bull’dan 5 cm ve McLaren’den 27 cm kısa olduğunu öğrenmesinin ardından araca “Mini Mercedes” adını taktı.

Gümüş renkli araç, bu haftaki Barselona testlerinde sürekli olarak güncelleniyor ve sezon başlamadan önce yeniliklerle birlikte, öndekilere yaklaşmaya çalışıyor.

Nico Rosberg, takımın kaydettiği ilerlemeyi hissettiğini söylerken Michael Schumacher, Perşembe günü yenilenmiş araçla piste çıktı.

Şampiyon pilot, Red Bull’un önde olduğunu kabul etmiş ve başlangıç için onun arkasından gelmek istediklerini söylemişti.


Yorumlar

  1. resimlerini nerden bulabiliriz

  2. Umarım dingil uzunluğu ile kasa uzunluğunu karıştırmıyorsundur…

  3. Tolga Soydan avatarı

    mclarenden nası 27 cm ya.27 cm çok fazla

  4. hgyjhhjjjjjjjjjkjjjjjjjjjjjjujjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  5. Uzun dingil hızlı virajlarda daha iyi,o malum ama zeten mercedes kuru hız anlamında en önde yer alıyor,düzlükte çok iyi son hızı,dingildeki kısalma ile yaşanan kaybı hızlı virajlarda taşıdıkları yüksek hızla dengelemeyi başarmışlardır bence…

  6. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Önemli olan boyu değil işlevi

  7. MagicAlonso avatarı

    bu daha çok monaco gibi pistlerde daha faydalı olur.kısa dingilli aracın mekanik yol tutuşu daha fazladır.Ama uzun dingilli araçta hızlı ve uzun virajlarda daha faydalırıdır.zaten bu kısa yada uzun kavramı çok değişkendir çünkü önemli olan optimizasyondur.doğru dengeyi bulmaktır.Takımdan takıma göre uzunluk kısalık kavramı değişkenlik gösterir tasarım anlayışına göre.Benim söylediklerim aynı takımın aracında yapacağı değişikliğe göreydi.Zira bugün mercedesten daha uzun dingile sahip olan bir araç monaco gibi bir pistte daha başarılı olabilir.Salt iyi yada kötü demek de zor.

  8. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    "mini Mercedes" bu lafı sevdim :)))

  9. Ferrari redbull ile olan fark birşey değilde Mclaren çok uzun dingil kullanıyor yazana göre… Monaco için kısa dingil iyi

  10. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu iyi mi kötü mü?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir