Yenilenmiş Mercedes Aracı Piste Çıktı

yazar:

kategori:

Yenilenmiş ön kanat ve diğer gelişimlerin Perşembe gecesi piste ulaşması ile Mercedes, bugün Michael Schumacher’in çalışması için aracı hazırladı.

W02, öncesinde yenilenmiş difüzör ve farklı egzoz düzeni ile çalışmıştı ve Ross Brawn, böylelikle büyük bir adım attıklarını söylemişti.

Farklı yakıt yükleri, lastikler vs. değişkenleri olsa da Schumacher, bugün şimdiye kadar ortaya koyduğu performans ile potansiyel olduğunu gösterdi.

Mercedes-Benz Motor Sporları Sorumlusu Norbert Haug, bu sene test sonuçlarını okumanın zor olduğunu kabul etse de Avustralya’da önlerde yer alabileceklerini ifade etti.

Mercedes GP’nin ilk rakipleri sorulduğunda Haug: “Muhtemelen en azından bir düzene vardır”

“Muhtemelen şu anda tur derecelerinde en hızlı ve en istikrarlı olan çok açıktır. Ardından muhtemelenen ikinci takımda bellidir. Tahminime göre üçüncü sıra için ilk yarışta mücadele edecek avuç dolusu takım var”

“Ama bunun değişebileceğini geçen senelerden biliyoruz. Testlerin ardından değişebilir ve bir günde de bu olabilir. Eğer paketimiz planlandığı gibi gelirse, iyi bir adım atabiliriz. Eğer işe yaramazsa, yine araştırma kapmamız gerekecek.”

“Tahminde bulunmak zor ve bu da işleri ilginç hale getiriyor”


Yorumlar

  1. Hadi hayırlısı.F1 de Shumi, şimdi oldu işte.Yarışlarda da böyle olur inşallah

  2. rocco junior avatarı

    Mercedes'teki gelişmeleri yakından takip ediyoruz hayırlı olsun

  3. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Mersedesin inandırıcılığının olmabilmesi için en azından geçen seneden daha iyi durumda olması ve ön tarafı zorlaması gerekir. Bu sene de "yok seneye iyi araç yapmak için erkenden kapanıyoruz" filan derlerse kimse yemez artık

  4. İşte bu haberler adamın yüzüne neşe getiriyor. Bu soğuk günlerde ne sıcak bir haber

  5. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Umarım Böyle Devam Ederler.

  6. Çok heyecanlamdım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir