Trulli: "Lotus Muazzam Bir Şekilde Gelişti"

yazar:

kategori:

Lotus, geçen sezon ortalarında 2010 aracının gelişimini durdurup T128 üzerine yoğunlaşma kararı almıştı ve Renault motorları ile Red Bull vites kutusunun da desteği ile 2011’de büyük bir sıçrama yaptı.

Trulli, yeni arka uç paketin muazzam bir fark yarattığını söyledi.

Trulli: “Padokta mümkün olan en iyi arka kısımlardan birine sahibiz. Çünkü vites kutusu inanılmaz, aynı şekilde motor da. Her şey mükemmel bir şekilde yerli yerine oturdu. Araç iyi görünüyor ve aynı zamanda hızlı da”

“Geçen seneyle kıyaslarsak, gece-gündüz gibi. İleri yönde muazzam bir adım ve herkes gerçekten sıkı bir şekilde çalıştı”

“Mike (Gascoyne) işleri bir araya getirdi ve Tony (Fernandes), dayanıklılık, performans ve her açıdan sorunlarımızı çözecek gerçekten iyi bir arka kısım vermeyi başardı. Takım, süspansiyon tarafında, sertlik açısında ve aero konularında işleri doğru yapmak için yoğunlaşmalı. Yeni kurallarla, yeni parçalarda kış döneminde harika bir iş çıkardıklarını düşünüyorum”

İtalyan pilot, testlerde yaşanan dayanıklılık sorunları nedeniyle Lotus’un yeteri kadar çalışamadığını kabul ediyor ama kendileri ile aynı anda spora girenlerden uzaklaştıklarını, aynı zamanda orta gruba hamle yapacak konuma geldiklerine inanıyor.

Trulli: “Bu yüzden başta işler zor olabilir. Ama belki de sonrasında üstesinden gelebiliriz. Tur zamanlarına baktığınızda net bir fikre sahip olmak güç. Ama Force India ve belki de Sauber’i kovalayabiliriz. Açıkçası Virgin ve HRT’nin önündeyiz. Şu anda görünen manzara bu”


Yorumlar

  1. Rbr nin arka kısmını çok andırıyor Yeni gelen takımların en iyisi zaten Adından dolayı da benim için bir adam öndeydi yeni gelenler arasında Son gün Testlerinde 138 tur atarak yeni gelenlerin içerisinden en iyileri olduklarını tekrar kanıtladılar.

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    hadi bakalım sizde yukarılara doğru fırlayın efsane takıma arkalarda takılmak yakışmaz.

  3. ' Tony (Fernandes), dayanıklılık, performans ve her açıdan sorunlarımızı çözecek gerçekten iyi bir arka kısım vermeyi başardı. '

    😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir