Alonso: "Ferrari ve Red Bull Önde"

yazar:

kategori:

Ferrari, kış dönemindeki testlerde hızlı olmasının yanında dayanıklılığı ve istikrarlı sürüşleriyle dikkat çekti ve Ferrari’nin sezonun en güçlü takımlarından biri olması bekleniyor.

Alonso “Çok iyi bir kış dönemi geçirdik. En fazla mesafe kat eden takımız ve dayanıklılık açısından da daha az sorun yaşadık.”

“Rekabetçilik açısından ise Avustralya’yı beklememiz lazım. Genel görüş ise geçen seneye göre pek değişikliğin olmadığı şeklinde.”

“Mclaren de yine yukarılarda olacaktır. Mercedes de gelişmiş gibi görünüyor. Ve Ferrari ile Red Bull önde olacaklar.” 

“Şampiyonluk hedefi kuran birisi için podyum hedeftir. Avustralya’ya gidip böyle düşünmemek kötümserlik olur. Ancak her şeyin olabileceğini biliyoruz.  Herkes kartlarını açtığında sürprizler olabilir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 2005 te alonso dan ziyade mclaren in aracı şampiyonada daha etkili oldu diye hatırlıyroum. Heikki1088 in dedigi gibi, eger imkanı varsa her zaman 1. olmak için zorlar bir pilot.Alonso'nun 2005 almanya ve raikkonen in Suzuka yarışı gibi.

  2. 11 gün kaldı.
    Hissediyorum;kore gp'de gecenin bi saati motor seslerine maruz kalan komşularım bile melbourne melbourne diye dolaşıyor.

  3. Herkes kartlarını açtığında sürprizler olabilir.İşte o kartların açımının sonunda adı geçmyen Renault 2007 diden sonra hiç bu kadar iddalı bir sezona girmemişti Kubica ile yara aldığımızı düşünüyorum ama bunu da telafi edebiliriz bakalım Albert parkta neler olacak Lastikler Frenler Dayanıklılık çok önemli.Ben fazla tur atmayı büyük bir avantaj saymıyorum veri toplamak açısından değil Geçen sene Bahreyne gelindiğin de Ferrari yine en çok tur atmış takımdı ve Motor değiştirmek zorunda kaldılar.Albert parkda doğa şartları etkili olmuştu Malaysiaya gelindiğinde Fernando iki sorunu birden yaşamıştı Vites kutusunda ki sorun ve vitesleri orantasız değiştirmesi nedeni ile sorundan kaynaklanan Motor arzası kısacası herşey olabilir ama Büyük devler Geçen seneye göre Özelliklede Renault Bu sene daha iddalı bir giriş yapacak.

  4. evet büyük pilotlar yarış kazanmak ister. ama büyük ve akıllı pilotlar her yarış podyuma çıkıp şampiyon olmak ister. alonso bize bunu 2005te gösterdi. ve hep birinci olmak isteyen pilotun(kimi raikkonen) durumunuda biliyoruz. 2005 almanya da buna en büyük örnek.

  5. MagicAlonso avatarı

    arkadaşım siz anlama özürlümüsünüz.1. lik nerede.podyumdan kasıt ilk 3 dahil her konumdur.Umarım bunu biliyorsunuzdur.F1 deki tüm pilotlar hele podyum mücadelesi içerisindeyse daima kazanmak ister.hep bu anlamsız çocukça ima var.Alonso yarış kazanmak istemeyen podyuma eyvallah diyen biri gibi.Bu tarz yorum yapan adam ya F1 i yeni izlemeye başlamıştır yada koyu Alonso düşmanıdır.Yoksa böyle saçma bir yorum başka türlü yapılmaz

  6. Alonso&Massa  avatarı

    "Mclaren de yine yukarılarda olacaktır. Mercedes de gelişmiş gibi görünüyor. Ve Ferrari ile Red Bull önde olacaklar

    Böyle bir durumda gidip bütün yarışların kazanılması zaten zor olur.Burda adı geçmeyen Renault ve Williams var.Podyumdan ziyade istikrarlı sonuçlar lazım.Bu herkes için eşit.Virgin ve HRT hariç grid çok karışık.

  7. alonsoberker avatarı

    Alonso geçen sene son 7 yarıştada öle demişti hepsinde podyuma çıksak kazanırız demişti ve son yarıştada çıksaydı kazanıyordu tabiki kazanmak ister ama öncelik bencede podyum olmalı

  8. heikki 1088 avatarı

    Benim bildiğim büyük pilotların hepsi yarışı kazanmak ister. Podyum falan hikaye. Anca şampiyonluğa puan yetecekte öle podyum hedeflenir.Büyük pilotlar için de podyum onlara şampiyonluk getirecek olsa bile hedef olmamıştır. Hakkinen kazanmak isterdi. Lider gitse bile sürdüğü kadar hızlı sürerdi, keza Raikkonen'de. İlk yarış falan anlamam, aracın en iyilerdense o yarışı kazanmak için çıkarsın. Aksi bahanedir…

  9. -ne diyebiririz ki?
    -bekleyelim gorelim 13 days to go !!

  10. ilk yarış için

  11. 'Şampiyonluk hedefi kuran birisi için podyum hedeftir.'

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir