Boullier: "Asıl Rakiplerimiz Red Bull ve Ferrari"

yazar:

kategori:

El Pais’e konuşan Eric Boullier, Enstone kökenli takımın tasarımcılarının, R31’i ortaya çıkarırken yeniliklere bağlı bir anlayışa sahip olduklarını söyledi.

Aslında uzmanlar ve rakipleri, aracın önden egzozlu sistemine övgülerde bulunmuştu.

Boullier: “Bu konuyu düşünüp tartışmaya çok zaman harcadık; riskti. Ama sonunda ‘neden olmasın?’ dedik”

Yıldız pilotları Robert Kubica’yı kaybetmelerine rağmen Boullier, takımın yine de çok iyi bir sezon beklentisinde olduğunu söyledi.

Boullier: “Yarışlar kazanabileceğimizi söylemek için henüz çok erken. Red Bull ve Ferrari’nin yanında yer almak zor olacak ama asıl rakiplerimiz onlar”

“Ross Brawn, Mercedes ve McLaren’e büyük saygım var ve onların daha büyük kaynaklarının olduğunu biliyorum. Onların önünde kalabilirsek, bizim için bu harika bir başarı olacaktır”


Yorumlar

  1. ben mclaren'in şampiyon olacağını falanmı söyledim acaba dur bakıyım yorumuma ama yok ben hatta mclaren'den umudumu kestiğimi ve mercedes'in başarılı olmasını istediğimi söyledim testlere aldanırsan bu sene 6 takım şampiyonluğa yarışır gerçek tabloyu ancak malezya ve çinde görürüz.

  2. Gizem Aydın avatarı

    o zaman bayağı iddalı konuşmuş adam

  3. vayy anasını:) nereden çözdün ki bu işi. sempatizanlığı bir kenara bırak bence. hadi mercedesi geçtimde mclaren i geçeceği kesin. testlerde bunun göstergesi.

  4. Orijinalini bilemeyeceğim.

    Ama,Renault gayet iyi görünüyor bu sezon,Ferrari-RBR ve McLaren-Mercedes-Renault mücadelelerini görürüz bu sene.
    düşüncemin hala arkasındayım.

  5. Neden olmasın geçen sene yaptıklarımız ortada iki hafta sonra göreceğiz daha sağlam ve daha gülü geliyoruz bu kesin Testlere bakıldığında abartılacak kadar bir fark yok kimin ne kadar benzin ile turladığını bilmiyoruz

  6. Neden olmasın geçen sene yaptıklarımız ortada iki hafta sonra göreceğiz daha sağlam ve daha gülü geliyoruz bu kesin Testlere bakıldığında abartılacak kadar bir fark yok kimin ne kadar benzin ile turladığını bilmiyoruz

  7. Alonso&Massa  avatarı

    Bence gayet normal.Ferrari,Mercedes,Redbull ve Mclaren'in yakın olduğunu,Williams ve Renault'unda çok uzakta olmadığını düşünüyorum.Ve bu takımların pilotlarının içinde Maldonado hariç hepsi güçlü pilotlar.Aslında Maldonado'da güçlü ancak çaylaklığın verdiği bir baskı olabilir üstünde.Yada bakarsınız 2001 deki JPM gibidir oda.

  8. Haberin orjinalinde bu cümle de var:

    With Mercedes making a step forward with its upgraded car at the final Barcelona test, and McLaren yet to get the best out if its new MP4-26, Boullier said that Renault were already quicker than both teams, but the challenge would be to stay there.
  9. McLaren ve Mercedes'ten hızlıyız dememişler sadece önlerinde olursak bu bir başarıdır demişler.Renault gayet iyi görünüyor bu sezon,Ferrari-RBR ve McLaren-Mercedes-Renault mücadelelerini görürüz bu sene.

  10. iyimserliktende öte bir durum ben renault'un değil ferrari ve redbull, mclaren ve mercedes'e dahi kafa tutacağını pek sanmıyorum.

  11. Ben şu ana kadar bir takımın üst düzey bir yöneticisinin isim vererek şu takımlardan daha hızlıyız diye birşey görmedim. Eric Boullier; Mercedes ve Mclarenden daha hızlı olduklarını söylüyor. Bana gene bir reklam gibi geldi. Bunu iki hafta sonra göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir