Schumacher 50 Yaşına Kadar Sürebilir

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde basına açıklama yapan Haug, Michael Schumacher’le seve seve 2012 sonrasında da devam edebileceklerini söylemişti.

Bild’e konuşan Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm “Tabi ki görüşmelere açığız çünkü takım içerisinde kendimizi çok iyi hissediyoruz.”

“Michael tamamiyle motive oldu ve F1’e daha fazlasını verebilir.” dedi.

Schumacher 2013’e kadar 45 yaşına gelmiş olacak ancak Alman sürücünün doktoru, yaşın bir sıkıntı oluşturmayacağını söyledi ve “Schumacher oldukça zinde. 50 yaşına kadar sürebilir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    tr f1 in sevgili uyeleri f1 sever arkadaşlarım facebookta benim duvarda ki PHİLİPS MAC KEYFİ uygulamasından oylarınızı bekliyorum.(duvarımdaki bebegimi sallarken tv seyrettigim ) resme tıklayıp oy kullanmanızı ve bir f1 ve trf1 sever arkadaşınız bendenizi yanlız bırakmıyacagınızı umuyorum.herkese teşekkürlerimle erdal altundag

  2. sence senin desteklediğin pilot '42' yaşında ne sürebilir??? bak efsane formula 1 aracını 42 sinde bile şakır şakır konuşturuyor;) 50 sindede iyi bi araçla en azından podyuma saldırabileceğine dair kalıbımı basarım:)))

  3. Ne sürecek bisiklet mi? O kadar da değil.

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu habere çok sevindim F1 schumisiz olmaz Efsanemiz bizi Bırakma sana birisi iksir icirsin 20 yıl gencles hayel bile etmek güzel. Ama schumi Bu yıl süper bir sezon gecirirse Mercedes ona daha fazlasını vericektir, buna eminim.. Ferraride yaptıkların aynısını bu takımda yaparmı bilemem ama neden yapamasın diyede kendime soruyorum. Schumi nin bir doktoru var ve sağlık sorununun çok iyi olduğu yönünde ve Schumi zaten kendini iyi hissetmese Ross dediğini geri cevirirdi ve yarislara girmezdi bunu kabul eden adam F1 de 2 ci bir baslangica merhaba demek gibi bir şey bu Schumi 2000 li yilarrda 1 ci kariyerini ispatladi simdi 2 ci bir dev olarak farkli teknoloji araclarla ve daha degisik aura parcalarla F1 deki gucunu2 ye katlıcak yani 2000 li yıllardaki araclari surmek basitti simdi araclar da daha fazla kurallar ve kontrol etmek oldukca zor Schumi bu yıllarin Teknolojisine araclarin spapitik konumlarını çözerse 2011 den sonra Alonsonun dediği gibi korkulacak bir pilot seviyesine gelicek 2006 dan beri yarısan ve spora dahil olan lewis bile ilk senesinde samp luga oynuyordu schumi de ilk senesinde bunu yapardı ancak araci musade etmedi her seye ragmen schumi bu araca alissin ve istedikleri gibi araci versinler ben buyuk bir is cikartacagian inaniyorum Schumi bunları hak ediyor cunku doğru bir araçla neler yapacagini bu sene bize ilk defa gosterecek heyecanla gormek için sabırsızlanIYORUZ BİR bakmissiniz Vettel Alonso Schumi kapismasi izliyoruz. Neden olmasın ?

  5. HRT ile bile yarışsan daha çooook uzun bir süre izleyebiliriz bizde …

  6. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    aynen öyle diyeceğim ama yarışlar başladıktan sonra güçlerini görmeden emin olamıyorum
    ama Mercedes sağlam geliyor demiştim önceki zaman zarfında,
    yalnız bütün bu olanlardan ziyade geçenlerde ünlü bir Alman sitesinde anket var o ankette büyük bir farkla önde götürüyor
    bu duruma çok şaşırdım hiç beklemiyordum
    halbuki 2010 da aynı anket doğru kişiyi bildi.
    bakalım bu sene anket doğru çıkacakmı.

  7. Bu yorum hoşuma gitti 🙂
    Medya işte oynak cıvık…

  8. Araç kötüydü, Schumi bırakabilir dediler.
    Şimdi bırakmaz, 50'yi görür diyorlar.

    içler dışlar çarpımı yaparsak aracımızın iyi olduğu sonucu ortaya çıkıyor. 🙂

  9. Alonso&Massa  avatarı

    f1 fanatic.

  10. Alonso&Massa  avatarı

    bende çok fazla var.yollayabilirm.

  11. Site yenilenmemiş ama iyi arşivi var.

    http://www.m-schumacher.com/

  12. Sağol teşekkürler. Böyle seri halinde takip edebileceğimiz bir site varmı acaba

  13. Konuyla lakası yok ama burdan Schumici arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Böyle yüksek çözünürlükte foto barındıran ama sadece Schumi yada Mercedesle alakalı site forum yada başka bi kaynak bileninir varmı varsa eğer paylaşabilir misiniz.(çözünüürlük 3000×4000 vb yukarısı,LAT veya Sutton images ın orjinal çözünürlükleri filan) Şimdiden teşekkürler tüm Schumicilere

  14. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    rahmetli Senna bulutların arasından has..r l.n diyordur bu haber için :p 🙂

  15. Alonso&Massa  avatarı

    Erkenden F1 den ayrılan bazı rakiplerine nazire yaparcasına…

    Michael Schumacher.

    Eski rakipleti gıptayla izliyor olsa gerek.

  16. Şu golf'un reklamında vardı;

    ''Efsaneler ölmez ancak şekil değiştirir''

  17. Yaşının hiçbir etkene etki edeceğini sanmıyorum efsane kendini tekrar topladı ve kendinden bekleneni araca katarak aracın potansiyelinden fazlasını çıkaracağından eminim.

    Ama sıktı artık bu yaş olayları yok 43'üne kadar sürer yok 50 ye kadar sürer yok 100-200 😀 Artık her sene duyarız bunları bol bol…
    Zaten kendinde yarışacak gücü zindeliği bulamazsa bırakır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir