Patron: "Vettel, Anlaşması Bitmeden Ayrılabilir"

yazar:

kategori:

En genç dünya şampiyonu, takımıyla anlaşmasını uzattı ve hakkında Mercedes veya Ferrari’ye gideceği yönündeki haberleri bir nebze geri püskürtmüş oldu.

Red Bull’un sahibi Mateschitz: “İhtiyacı olanı ve bizden istediğini Vettel’e veremezsek, anlaşmasına rağmen gitmesine izin veririz. Bunda hemfikir olmayacağını düşünemiyorum.”

Mateschitz ayrıca Vettel’in yeni anlaşmasının bazı halkla ilişkiler çalışmalarını kapsadığı söyleniyordu.

Mateschitz: “Halkla ilişkiler iştirakları, geçmişte de sınırlardaydı; bu yüzden gelecekte de bu deişmeyecek.”

Mateschitz ayrıca Vettel’i kaybetmek gibi bir endişe olmadığını yineledi.

Mateschitz: “Herhalde Sebastian’ın teklif almadığı üst düzey bir takım yoktur. Bu yüzden onun gitmek, bizim de onu tutmak istediğimizi düşünmek yanlış olur.”


Yorumlar

  1. yoksa vettel bunlaradamı parmak gösterdi :))

  2. Alonso&Massa  avatarı

    Şimdi ise sürekli olarak Vettel gitmek isterse-Vettel'i rahat bırakırlar gibisinden haberler çıkıyor.Acaba bir teklif olursa fiyat arttırmak içinmi yada herhangi bir nedenden dolayımı bunu yapıyorlar bilmiyorum.Mercedes'in Alman,Ferrari'nin Latin,Mclaren'in İngiliz ve Redbull gibi bir takımın sıradışı pilotları aslında olabilecek en iyi pilot kombinasyonları gibi şu anda.STR pilotları ise RBR ye oturacak kadar etkileyemediler henüz Marko ve ekibini.

  3. rocco junior avatarı

    Bu adamlara bir şey mi içiriyorlar?Redbull pek kafa yapmaz ama fena değildir hani.Bir öyle bir böyle konuşmaya başladılar.Allah sonlarını hayır etsin şifalar versin=)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir