Mercedes Pilotları Lastiklerden Gayet Memnun

yazar:

kategori:

Bazen nemli pistte, soğuk şartlardaki antrenmanlarda Schumacher, lastiklerden memnun olduğunu söyledi.

Schumacher: “Şartlar işleri aldatıcı ve ilginç hale getirdi ama bugün çok şey öğrendik. Özellikle önceden çok ağır bir şekilde eleştirilen lastikler bugün oldukça iyi çalıştı. Bugün Pirelli’lerle sürmek memnuniyet vericiydi.”

Takım arkadaşı Rosberg de lastik aşınmalarının tahmin edilenden az olduğunu belirtti.

Rosberg: “Lastikler kesinlikle beklenenden çok daha iyi, daha az bozulma var”

“Yarış için bunun iyi bir şey olması gerekmez ama çok bozulma olmaması mantıklı”

Üç pitstopun üst sınır olup olmadığı sorusuna Rosberg: “Hiç fikrim yok. Strateji uzmanı değilim. Beklenenden daha iyiydiler ve bunun strateji açısından ne anlama geldiğini görmemiz gerek. Belki de artık 4 pitstop olmaz, bundan daha az olur”

Rosberg ayrıca Mercedes’in ne kadar rekabetçi göründüğü yönünde iyimser.

Rosberg: “Kabaca, umduğumuz yerdeyiz. Ama hiç fikrim yok.”

“Ön taraf birbirine oldukça yakın görünüyor ve bunun ortasında olabileceğimizi düşünüyorum. En önde kim olacak? Hiç fikrim yok”


Yorumlar

  1. ha bu arada rosberg e haksızlık bu yapılan. bu adam schumacherle beraber mgp nin gelişmesi için çalıştı,çalışıyor da. ayrıca gelişime açık bir pilot. değerlendirme kıstaslarınızı gözden geçirin derim. ne yapsın yani adam elbette ki stratejiyi bu işi bilenlere sormak gerekir.

  2. görmüş:))

  3. Arkadaşım sen Rosberg'e haksızlık yapıyorsun. Her Rosberg ile ilgili haberin altına eleştiride bulunmak zorunda değilsin. Adam işini gayet güzel yapıyor. Bu sezon Mercedes ilk üçte olursa Rosberg, rahatlıkla yarış veya yarışlar kazanacaktır. Adam hızlı mı hızlı tamamdır, onun işi bu başka birşey değil.

  4. Aman jetman görmesin 🙂

  5. schumacher61 avatarı

    lafı ağzımdan aldın salim kardeşim.nedir bu yaw böyle pilot olur mu? ne sorsalar HİÇ FİKRİM YOK.neyse bari pistte biraz fikri olsun ne diyeyim.

  6. Memurları tenzi ederim yanlış anlaşımlasın kastım şu; salla başı al maaşı durumları vardır, rosbergin yaptığıda o bence 🙂

  7. Rosbergin hiçbir konuda fikri yok, anlaşılan umurundada değil. sadece gaza basar giderim frene basar dururum demek istiyor.
    Sürekli Schumi ile kıyaslayan ve ondan daha iyi olduğunu ima etmek isteyenlere nasıl bi pilot olduğunu kendi ağzıyla göstermiş. Hiçbir fikrinin olmadığı pit stratejilerinde zokayı yutacak nasıl olsa bu yıl.
    Bu adam takımına ne verebilirki? Memur zihniyetli pilot.

  8. bugünün 2. güzel haberi. gayet iyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir