Glock %107 Tehlikesi İle Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

%107 kuralının dönüşü ile gözler geride takımlara çevrilmişti ve bugün, öğleden sonraki %107 sınırı 1:31.864 iken Virgin sadece 1m32.1 yapabildi.

Glock: “Hayal kırıklığı. Olmamız gereken yerde değiliz. Şu anda yeteri kadar hızlı olmadığımızı görmek de zor değil”

Alman pilot, %107 sınırına takılıp takılmayacaklarında, son sıralama seansında takımların belirleyeceği stratejinin önemli olacağını söyledi.

Glock: “Elimizdeki tek şans, S1’de öndeki adamların sert lastikle turlaması ve bizim de yumuşak lastiklerle. Bu durumda %107 sorunumuz olmaz. Hayal kırıklığı yaratıyor. Aracın tempoda olmaması kötü”

Ama Glock, antrenmanda ellerinde olanı piste yansıtmadığını da belirtti.

Glock: “Bugün %107’nin 0,3 saniye gerisindeyiz ve o dereceği, uzun sürüşümün bir parçası olarak yaptım. Yakıt yükünü düşürürsek iyi tur atarım ve sınırı geçeriz”

“Ama hedef %107 için mücadele etmek olmamalı. Hedef, Lotus ile mücadele etmek olmalı ve hâlâ da kesinlikle bu”

Glock ayrıca genel olarak yere basma kuvveti eksikliği çektiklerini, Türkiye için düşünülen yeniliklerden umutlu olduğunu ekledi.


Yorumlar

  1. Alonso&Massa  avatarı

    Adam birde çıkmış puan alacaz diyor.Virgin başka hikaye.Herkes aracın burnunu kaldırmış,bunlar yere kadar indirmiş.Diğerleri bilmiyor ya birşey,siz çok biliyorsunuz.

    6sn fark!!!!…………….

  2. Alonso&Massa  avatarı

    Diğeri zaten %307 olsa bile katılamaz.

    Birde Melbourne'de antreman yapacağız diyorlar.Yaptıkları tek şey keşif turu.

  3. ulan resmen seansın içine ettiniz pist dışına çıkmadığınız viraj kalmadı. %107 kuralı çok iyi oldu yoksa bunlar yarışında içine ederler.

  4. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    ahh be glock kendı kendını yok ettin gecen sezonun basında renaultu kabul etmeyım ne diye virgine gittnki??

  5. Bu takımların F1 de olması bile gereksiz. Diğer çalışan çaba harcayan gelişen takımlarada ve ayrıca seyir zevkinede zarar veriyorlar. Lider alıp başını gidiyor 20 saniye fark açıyor bunlardan biri kazaya sebep olur SC yi içeri aldırıyor hop sil baştan. Emek hırsızlığıdır bunun adı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir