Button: "Ayaklarımız Yere Basıyor"

yazar:

kategori:

Button, sorun yaşamamaları sayesinde olumlu bir gün geçirdiklerini ve derecelerin temsili olmadığını belirtti.

Bugünden çıkarılan ders için Button: “Dayanıklı olduğumuz, bu da harika bir şey”

“Kışın buna sahip değildik. Bu yüzden sonunda istediğimiz kadar çok tur atabileceğimiz bir araca sahip olmak harika. Ayar çalışmaları yapıp aracı geliştirebiliyorsunuz. Olumlu bir gün”

“Derecelere hâlâ bakmada fayda görmüyorum. İnsanlar farklı şeyler yapıyorlar ve KERS, arka kanat vs gibi farklı şeyler var”

“Kendimizden geçmedik. Olumlu bir gündü. Çünkü çok fazla sürüş yaptık ve farklı yakıt yüklerinde araçtan iyi hisler aldık.”

“Yeni egzoz araca kesinlikle performans kattı. Çok daha iyi durumda. Aracın hakimiyetini daha bir bütün haline getirdi. Arkada yere basma kuvveti olduğunda, bunu öne ekleyebiliyorsunuz ve ardından lastikleri ısıtıyorsunuz.”

McLaren pilotu ayrıca Pirelli lastiklerinin beklenenden iyi çalıştığını söyledi.

Button: “Lastiklerin istikrarı daha iyi. Kolay değil; hâlâ bozulma var. Ama testlerdekinden daha iyi. Herkeste durum aynı mı bilmiyorum”

Takım arkadaşı Hamilton da günün kendisi için olumlu geçtiğini söyledi ve aracın, testlerdekinden daha rekabetçi olduğunu söyledi.

Hamilton: “Sadece kendi programımıza odaklanıyorduk ve diğerlerinin ne yaptığı konusunda herhangi bir fikrim yok. Aracımız, testlerden sonra biraz gelişmiş gibi; bu da bizim için olumlu. Diğerleri kadar rekabetçi olup olmadığımızı bekleyip yarın göreceğiz”

“Lastikler çok iyi davranış sergiliyor. Bozuluyorlar hissi vermiyor. Ömürleri iyi seviyede”

“Umarım bu hafta sonu puanlar alırız. Olumlu hislerim var. Bugünkü tutunma seviyesi ileri yönde büyük bir adım gibi. Diğerlerinin yakıt yükünü bilmiyoruz ama aracımız, birkaç hafta öncesine göre büyük gelişim kaydetmiş görünüyor.”


Yorumlar

  1. Olsaydı tutan mı var? demek ki agresif çalışma programınız işe yaramadı, yarasaydı… olsaydı… bilmemneydi…

    o iş öyle olmuyor yani. yine de mclaren ekibine tebrikler tabi

  2. Şuanda RB ye kafa tutabileceğimizi zannetmiyorum. Heleki sıralamada. Şuan tempo açısından ileri doğru sıçrama yapmışız fakat sektör zamanlarına bakınca gerçek belli ediyor kendini.

    3 sektörde birden hızlı olamıyor araç çok net birşekilde RB olabiliyor, Ferrari den şüpheliyim fakat onlar yarış performansında iyi gibiler.

    3 sektörde birden hızlı olunabilinir mi bilemiyorum şuan fakat 1 ve 2 de iyiyse 3 kötü 1 ve 2 de kötüyse 3 de iyi şuan. Hayırlısı bakalım.

  3. bu açıklamalardan ben şunu çıkardım McLaren büyük bir gelişim kaydetmiş ama diğerlerinin durumu belli olmadığı için takım yerini henüz bilmiyor hem button hemde hamilton bugün güzel demeçler verdi 2-3 hafta öncesine göre çok daha pozitif ve olumlular ama mp4-26'nın gerçek performansı bundan çok daha iyi benim kanaatim bu şekilde takımın bunu göstermesi için daha yapıcak bazı işleri olduğu aşikar. bahreyn yarışının iptali en çok mclaren'e yaradı böylece zaman bulup yeni çözümler ve fikirler üretildi belkide berbat bir sezon startından kurtuldu.

  4. rocco junior avatarı

    Asıl aracınızdan fazlası ve asıl aracınız olupta vazgeçmeseniz üstüne yarış iptali olmasa durumunuz çok kötüydü 1 yarışı bile tamamlamak zordu.Açık bir gerçek yani verilen ara en çok Mclarene yaramış gibi.Tabi gelişimi ve sorunlardan arınmayı tebrik etmek lazım ama gerçek araçtan çok daha iyidir şu araç.

  5. Bütün Macca fanlarının düşüncesi,

    asıl mp4-26 bu değil, ya aslı olsaydı…..

  6. Yavuz Balcı avatarı

    bencede ayaklarımız yere basmalı. İstanbul'a kadar çok daha iyi duruma geliriz umarım.

  7. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Durmak yok gelişime devam:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir