Gascoyne, Hamilton'un Yarıştaki Hareketlerinden Memnun Değil

yazar:

kategori:

Force India Teknik Patronu Mike Gascoyne, Giancarlo Fisichella’nın Bahreyn yarışında Lewis Hmailton ile mücadelesinden oldukça keyif aldıklarını söyledi.

Ancak Gascoyne, Hamilton’un Fisichella’yı geçerken yaptığı hareketlerden bir şey anlamadığını da belirtti.

Gascoyne "Bunu neden yaptı bilmiyorum. Fisichella ona karşı pozisyon mücadelesi veriyordu bu yüzden onun direk geçmesi için izin vermesini bekleyemezdi."

"Bu davranış tamamen gereksizdi ve sonuç olarak onun önünde olmak güzeldi." dedi.


Yorumlar

  1. şenol bu hareketin savunulşacak bir yanı yok kiminin hareketi gibi… açıkçası pilotlara yaptı bunu direk ve net. kafayı yemiş sandım bir an 😀

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bende renklerini sevmiyorum hatta yarışdışı kalındığında acabamı diyorum fakat o yarışdışı kalmaları geride bıraktık inancındayım şimdi hamiltonun hırsıyla boğuşuyoruz :))

  3. şener haklısın ama yarışı izlerken bir arac dısarı cıktıgında mclaren mi acaba diyorum.uzaktan herkes mclarene benzetiyodur heralde. önceden sadece kaska bakardık şimdi:S

  4. Evet Hamilton o hareketleri yaparken bende sasirdim ne demeye calisiyor diye, iyi pilot olabilirsin ama bu el kol hareketleri yaptigin adamlar belkide senden daha iyi, ayni aracta olduklarini dusunursek..

  5. Nasıl el kol hareketi değil bende anlamadım nedne böyle birşey yaptığını

  6. ya belkide o pilota yönelik bi hareket değildir sadece geçtikten sonra yumruğunu sıktı el kol hareketi yapmadıki niye bu kadar büyütülüyor anlamıyorum Kiminin orta parmağını gösterdiği zaman bile bu kadar haber olmamıştı…Belki o anki psikolojiden dolayı önündekini geçince yapılmış bişi kim bilir..

  7. Ben de Hamilton'ın hareketlerinden hoşlanmadım. Tamam aracı senden yavaş olabilir ama bu sana onu küçük görme hakkı vermez. Pozisyon mücadelesi yapıyorsunuz tabi ki zorlayabildiği kadar zorlayacak tur bindirmiyorsin ki orada. Yaptığı el kol hareketlerine anlam veremedim.

  8. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Taklitler asıllarını yüceltir ,bu cümleyi ferrarici arkadaşlar bolca kullanmışlardı Mclaren bence sende o açıdan bak salla ne yapalım adamlar öyle yapmışlar ;Erman YİĞİT senden de ricam aynı ortamı paylaşıyorsak sanalda olsa biraz seviyeli olman soytarı ne demektir açıklarmısın millet bu kelimeden sebep dava açıyor yeri geliyor insanlar gırtlak gırtlağa birbirine giriyor ölümle sonuçlanan hadiseler bile vuku buluyor

  9. bende bu takımın neden mclarenin çin versiyonu gibi göründüklerini anlamıyorum.ilk halinize dönün o daha çirkindi ama mclarene benzemiyordu

  10. gascoyneye tamamen katılıyorum. hamilton fisichella ve satoyu geçmeye çalışırken ne yapıyordu hala çözemedim. adamlar durup geç diyemezdiya!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir