Marko, Hamilton'u Gözden Uzak Tutmuyor

yazar:

kategori:

Red Bull Takım Patronu Christian Horner’in, Lewis Hamilton’u harika bir pilot olarak tarif etmesinin ardından türlü söylentiler çıkmıştı ama İngiliz pilot, sonradan yaptığı açıklamada McLaren’e olan bağlılığının altını çizmişti.

Ama yine de Hamilton şöyle de demişti “Elbette bir süre daha Formula 1’de olacağım ve rüzgâr hangi yönde eseceğini asla bilemezsiniz”

Red Bull’da ise Sebastian Vettel’in geleceği güvence altında görünüyor ama sezona zor bir başlangıç yapan takım arkadaşı Mark Webber’in anlaşması sezon sonu bitiyor.

Sport Bild’e konuşan Marko: “Öncelikle Mark için sezonun nasıl gelişeceğini ve onun ne karar vereceğine bakmamız lazım.”

“Agresifliği ve hızı ile Hamilton her zaman söz konusu olmalıdır.”

“Felsefemiz, takımımızda en hızlı pilotları birlikte bulundurmaktır.”

Öte yandan Bernie Ecclestone, Vettel ve Hamilton’un Red Bull’da yer almasından memnun kalacağını söyledi

Ecclestone: “Her ikisi de Formula 1 için birer hediye; hatta aynı takımda olsalar daha da fazlası”


Yorumlar

  1. Alonso&Massa  avatarı

    Bu sene ordinaryus olur o =)

  2. f1 de söylerintiler genelde %90 gerçek oluyo orası kesin!!!hamiltonu kesinlikle ama kesinlikle sevmem fakat çok hoşuma gider redbullda sebi bertaraf etmesi gerçekten çok hoş olurdu…..Redbull gibi illegal bi araca nenemi koysam o da seb gibi sürer…….Yani milletin vites düşürdüğü virajlarda benim nenem de redbull aracında olsa vites düşürmeden tam gaz geçer…….:::::)))))

  3. Yavuz Balcı avatarı

    Lütfen aşağılamayın adamı. adam sadece doktor değil doçent doktor. profesörlük tezi hazırlıyor hatta şu an. ayıp. size hiç yakıştıramadım.

  4. Alonso&Massa  avatarı

    2012 yi atlatırsak önümüz düzlük =))

  5. Senle de 2013'te görüşürüz dostum, ölmez sağ kalırsak bu nickle burada kalmayı düşünüyorum zaten. Herkesin tahmini farklı.

  6. Alonso&Massa  avatarı

    2013 kuralları olursa RBR çok zorlanır bence.Çünkü 2012 de şampiyonluk mücadelesi verecekler ve araçlarını 7 8 ay önceden yapmaya başlayamayacaklar.2008 performanslarına dönüş görebiliriz.

  7. 2007, 2008'de şampiyonluk mücadelesi veren, 2008'de kazanan, 2009'da veremeyen, 2010'da vermeye çalışan ama şansını uzun süre götüremeyen bir takımla; 2009'da şampiyonluk mücadelesi veren, 2010'da şampiyonluk mücadelesi vermenin yanında kazanıp ertesi yıl hiç bir şey olmamış gibi tekrar en önde olan takımı karşılaştırıyoruz. Muhtemelen yine önde olmaya devam edecekler, köklüler de onu seyredecek… Eğer işi mücadeleye endeksliyorsak da ki benim isteğim oydu zaten oyum Red Bull'dan yana. Ama bir McLaren taraftarı olarak, tabi ki McLaren'in daha gelecek vaat eden olduğunu savunacaksın ben de Red Bull'un 2012'de de şampiyonluk mücadelesi vereceğini savunuyorum mesela. O günler gelince görüşürüz.

  8. Aslında vericek bir cevabımda yok soruna.

    Şu var ki Senna Williams a geçtiğinde McLaren ın bir iki sene daha kendine gelemeyeceği açıktı. Ama şimdi öyle bir durum olamaz.

    Yani her sene şampiyonluk mücadelesi veriyor bu takım sonuçta.

  9. Para içinde bırakmaz McLaren ı. Yani sen RB yi seçiyorsunda dünyanın yüzde 90 ı McLaren ı seçer.

    McLaren'in daha köklü bir takım olmasından dolayı bunu söylediğinin farkındayım. Ancak senle aynı fikirde değilim. Senna Williams'a geçtiyse, Prost Williams'a geçtiyse, Hamilton neden Red Bull'a geçmesin? Alonso da McLaren'a geçişinin nedeni olarak en hızlı gelişen takım olduklarını göstermişti mesela. Karar takımın pistteki performansında bitiyor, onun istediğini veremezsen (versen bile o vermediğini düşünüyorsa) onu takımda tutabilir misin?

  10. Ha bu arada Monaco yu kazandımı havuza atlamak içinde gidebilir, çok zevkli bana kalırsa. Zuahaha!

  11. Ben sadece para için bırakır dedim. Senle bir ilgisi yok.

    Para içinde bırakmaz McLaren ı. Yani sen RB yi seçiyorsunda dünyanın yüzde 90 ı McLaren ı seçer.

    Yani Lewis anca Ferrari ye gider oda F1 tarihi açısından her iki devde de yarıştım demek için.

  12. Para için gidiyor diye bir cümle yazmadım ki. Bu şartlarda McLaren mi Red Bull mu diyorsam kesinlikle Red Bull'u seçerdim. Bırakma nedeninin para olmayacağı da belli zaten. İyi pilot kendince en iyisinde yarışmak ister ve Hamilton McLaren'in en iyi olmadığını düşünüyorsa; taraftar olarak sizlerin işi zor. Demem odur ki hiç bir şey Hamilton'un McLaren'da kariyerinin sonuna kadar yarışacağının garantisi değil, ayrılma günlerine kendinizi hazırlamalısınız.

  13. İyi güzel yazmışsında Lewis sadece para için RB ye gider mi? Yani çünkü başka birşey için gideceğini sanmıyorum.

    Yani McLaren mı, RB mi bir sorun kendinize. Siz hangisinde yarışmak isterdiniz?

  14. Alonso&Massa  avatarı

    Sonunda yaratıcı bir yorum geldi senden 😀 ehe tamam bu sefer vettel'e birşey yazmayacağım senin yorum daha güzel gözüksün.

    Redbull'un ön kanadına gridde 100 esnek kanat gücünde derlermiş ama 😀

  15. Alonso&Massa  avatarı

    sen şu geçen sene öyle olacak böyle olacak dedikten sonra kendi kendine nick veren,sonra böbürlenmeni doruk noktasına çıkarmak amacıyla yorum yazmayım sene başlayınca bakın ben geldim gibisinden kendini gösteren kalpazanmısın?

    söyle bakalım bu sene ne olacak 😀

  16. savulun adiler!
    tırsın alçaklar!
    üç buçuk atın korkaklar!
    iyilerin dostu,
    kötülerin ve de şerrefsizlerin düşmanı,
    emekli, dul ve yetimin bacanağı olan Gazmanın veliahtı olmazsam da, Vettele olan birazcık sempatimi sağolsun arkadaşlar alevlendirdi.

    Mercedes konusuna gelince de; bazıları yüzünden, kesinlikle hepsi değil, Lewis Hamiltonun deyimiyle kalbimin bir köşesinde Ferrari sevgisi zamana yenik düşüyorken kalbimin geri kalan kısmıyla Schumacher ve Mercedesi desteklemeye devam edeceğim.

    Samimiyetine güvenerek biraz duygusal yazdım 🙂

  17. hahaha çok komiksin doktor.1.hamilton redbulla gitmez 2.redbulla giderse bile vettel çoktan kaçmış olur bunlar sadece göz boyama pilotun konsantrasyonunu bozmak için sonuçta redbull sadece 1 İÇECEK FİRMASI.

  18. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Vettel mclarene gececek haberleri çıktığında mclarencilerin(daha da doğrusu hamiltoncuların) canına tırsıntı girdi.biz vettel tarftarları,hamiltonun red bulla vettelin yanına gelmesinden çekinmiyoruz.geleceği varsa göreceği de var.sennaymış bu.pabucumun sennası

  19. Alonso&Massa  avatarı

    Alakası yok 😀 hem sen Mercedes'i desteklemyitormuydun 😀 ama Schumi'den dolayı Vettel'i de seviyorsan ben birşey diyemem.

  20. Helmut'un adını ne zaman öğrendik?…..Titriti nedir….diyenleri anlamıyorum şahsen. Kısa bir özet geçeyim. 1970 24 saat LeMans 2.si 1971 24 saat LeMans zaferi sahibi. Kendi kurduğu takımını DTM'den, Alman F3'e, F3000'e kadar yarıştırmış biri. Gerhard Berger'i ve Karl Wendlinger'i F1'e katan kişi. En önemlisi Red Bull'u aktif olarak motorsporlarına yatırım yapmaya ikna eden kişi.

    Şahsen Red Bull sahip olduğu ekibe sahip olursa, Lewis Hamilton'u kadrosuna katabilir de. Gitmemesi için de bir sebep göremiyorum.

  21. sandro verone avatarı
    sandro verone

    konunun uzamaması için birinin susması gerekiyor cevap vermeden 🙂
    ama cevap vermekse derdimiz….
    satır aralarında ki sözleri almayıp genel alıp konuşsak belki daha geniş bir açıdan bakma şansına sahip oluruz????? değil mi?!

  22. "Denize düşen yılana sarılır." Atasözünün gerçekleştiğini bu günlerde çok görüyorum. Bakalım bu sarılma durumu ne zemana kadar sürecek 😀

  23. Tam kavga çıkarılacak konu bu arkadaşlar ne demek hızlı pilotu isteriz hamiltonu alonsonun adı bile geçmemiş 😛

  24. Bana pek tahminmiş gibi gelmedi. Ne zamandan beri kesin yargı bildiren bir cümle, tahmin yerine kullanılıyor? Halk dilinde buna çevir kazı yanmasın durumu deniliyor 🙂

    1 yarışla neye göre kabus

    Eğer bu yarış Hamiltonun üst üste ikinci kez dünya şampiyonluğunu kaybetmesine neden olacaksa ki ,olması muhetemeldi, bunun Hamilton için bir kabus olduğunu rahatlıka söyleyebiliriz. Bunu sonradan Hamiltonun demeçlerinden de çıkarabiliriz. Hatta biraz daha ileri giderek birçok Mclaren taraftarı için de o anların kabus olduğunu hiç çekinmeden söyleyebiliriz.

    vettel ne için yırtındı altında ki toros ile?….

    Bununla neyi kastetiğini bilmiyorum; ancak aklıma gelen şeyse, bu sitede gördüğüm en büyük komplo teorilerinden birisidir bu, ki Vettel; Massayı da kötü terletmişti o yarışta.

    Sana katıldığım tek şeyse bunu devam ettirmenin gereksiz olacağıdır.

  25. Geldim 😀 kıramaz merak etme 😀

  26. Pöff klasik alonso fan cevapları yapamadığınız şeylerle suçlama orasını burasını yırtmaymış 2008 de torro rosso ile yırtart yırtmaz sanamı kaldı kaçırdığınız her şampiyonluk için birileri suçlu olacaksa adam değilsiniz

  27. Alonso&Massa  avatarı

    😀 o parmak inecek 😀 umarım büyüklerden biri indirir o parmağı.Karla karışık yağmur hesabı 😀

  28. sandro verone avatarı
    sandro verone

    tahmindir tabi ki yoksa kimse yarışa çıkmaz….sonuçlar için 🙂
    2008'de, pistte alonso dahil çoğu pilot massa için elinden geleni yapacağını söylemişken italya yarışı öncesini düşün derim…
    vettel ne için yırtındı altında ki toros ile?….
    kendini mi kanıtlıyor?….1 yarışla neye göre kabus ?…
    konu uzar tartışmalar başlar…gereksiz 🙂
    fakat vettel benim gözümde anca geçiş yapmaya çalışırken radyatör patlatır….
    alonso'nun şampiyonluğunu yeğlerdim………. demeyelim de en azından onun belki weber'in hak ettiğini düşünürüm….
    korede şurda burda yağmurda ağlayanlara kupada veriliyormuş onu da gördük… o ayrı… 😉

  29. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    :):)

  30. Bunun olup olmayacağını burdan söylemek sadece tahmin olur; ancak gerçek olan birşey var ki o da: 2008 Brezilya yarışında, Hamiltonun hayatının en kötü anlarını yaşadığıdır. Tamamen bir kabus. Bunu yapan da altındaki mütevazi Torro Rosso ile Vetteldir 🙂

    Gelecek neyi gösterecek sihirli küremiz olmadığına göre, onu yaşarsak ve de hala F1'e ilgimiz varsa birlikte göreceğiz.

  31. "Bernie Ecclestone, Vettel ve Hamilton'un Red Bull'da yer almasından memnun kalacağını söyledi"
    bernie için McLaren olmasında kim olursa olsun. Ron dennis kadar başınıza taş düşsün bernie ve mosley faşistleri :S

  32. sandro verone avatarı
    sandro verone

    vetteli ağlatır ciddi anlamda ağlatır….bunu göze alamayacağı için vettel de ferrariye kaçar….
    yağmur dolu misali 😀

  33. Hamilton RBR'ye gitmez…
    Yok eğer giderse de, Vettel'i madara eder…

  34. Alonso&Massa  avatarı

    Webber o parmağı kırınca buralarda ol tamammı? (sinan efendi =) )

  35. O soruyu sizin takım patronunuza ve Marko ya sormak lazım neden Lewisi istiyolar?

  36. Alonso&Massa  avatarı

    Alonso'da Hamilton'da hatta şu 2 yıldır yarışmayan Raikkonen'de,Schumacher'de (bu yaşta) ,dahada ileri gidersem Rosberg'de Massa'da bunların parmak çocuğunu yer.

    Nedenmi bu kadar iddalıyım?2010 a kadar silik gösterilen bir pilot,parmak çocuğu çok fena ağlattıda ondan.

  37. sandro verone avatarı
    sandro verone

    Psikolojik hareketler bunlar…Baskı uygulamaya çalışıyor takım ve Lewis üstünde….
    Zannediyorlar ki kendileri gibi karakter yoksunu insanlar var Mclarende…
    Helmut'un adını ne zaman öğrendik?…..Titriti nedir….
    Jenson kaç yıl bar'da kaldı ne araçlarla yarıştı gene de bırakmadı sonunda hediyesini aldı….
    Lewis de de bu bağlılık var ve ne istediğini biliyor…Dalga geçer gibi içecek markası diyor hala yarabbi şükür diyorsunuz….

  38. parmakcocukcu    avatarı
    parmakcocukcu

    elinde vettel gibi dünyanın en genç şampiyonu olacak biri varken neden başkasını istesin ki? takıma bağlılık mı, redbull bugün istese koşa koşa gitmez çünkü evet.

  39. klasik bir tarz.

    kıtır at, uğraşsınlar.

  40. Anlaşılan Redbull gözüne iyice kestirmiş Lewisi ehh bu kadar yetenekli pilotu kim istemez ancak ben Lewisin McLaren den ayrılacagına ihtimal vermiyorum takıma olan baglılıgını herzaman dile getiriyor zaten.

  41. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Hamilton Mclarenden ayrıldığı an bir çok taraftarın gözünde biter bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir