Pirelli Malezya'da 4 Pit Stop Bekliyor

yazar:

kategori:

Bu görüş Pirelli’nin Motor Sporları Bölümü Başkanı Paul Hembery’ye ait. Pirelli, sezon öncesinde yapılan testlerde dayanıksız olması nedeniyle takımlar tarafından eleştirilmişti ancak sezonun ilk yarışında gösterdiği dayanıklılıkla da herkesi şaşırttı.

Turun Sanomat gazetesine konuşan Hembery “Sepang pistinin doğası ve 50 dereceden fazla olan pist sıcaklığı bizim lastiklerimiz için en agresif kombinasyon olacak.”

“Yağmur durumu değiştirebilir ancak normal koşullarda Malezya’da sürücü başına ortalama 4 pit stop olması muhtemel.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Daha dün bir bugün iki. Pirelli asılsız tahminlerine erken başlamış.Testlerde kullanılan hamurların yarışlarda gösterdiği farkın nedeni nedir.Yapılan onca test sadece dayanıklılık için mi yapıldı.Pirellinin acilen perez ve trulli hakkında gerçek bir basın açıklaması yapması gerekiyor.

  2. Perez'den 2 pitten fazla gelmez o zaman 🙂

  3. schumacher075 avatarı
    schumacher075

    yüksek hızla dönülen virajlar lastikleri gerçekten zorlayacaktır.4 olmasa da 3 pit bekliyorum (kuru havada ve yüksek sıcaklıkta)

  4. Hiç inanmıyorum artık pirelli nin açıklamalarına.

  5. o cesaret sizde yok. eleştirilere karşı, ürettiğiniz lastiklerin arkasında durur gibi cesurca demeçler verdiniz, sıra yarış haftasonuna gelince yelkenleri indirdiniz. pilotlar bile şaşırdı kaldı, test yaptıkları lastik ile yarış haftasonunda kullanılan lastikler arasındaki farkı görünce. avustralya'da pirelli'nin salakça açıklamalarının gazına gelen 3 pilot vardı yalnızca, alonso massa ve webber. gerisi tıngır mıngır gitti 2 pitle.

    4 pitmiş, bahse girerim bu yarışı da bir çok sürücü 2 pitle bitirecek.

  6. artık sıze kımse guvenmıyor pırellı sız 4 pıt beklıyoruz dıyorsunuz herkez 2 pıtınen bıtırıyor bızde sasırdık dıyorsunuz butun takımlaar kıs testlerı boyunca bu lastıklere gore arac urettı sız durdunuz daha ılk yarısta bırazdaha uzun omurlu lastık urettınız herkezın yarıs zevkını goturdunuz bu ne anlama gelıyor kımse bılemedı hele buyuk takımlar

  7. Deli_Manyak avatarı

    demekki perez bu sefer hiç pitstop olmadan yarışı bitirecek 😀

  8. Gözler Perez'de :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir