Marko: "Mercedes, Red Bull İçin Bir Tehdit Değil"

yazar:

kategori:

Bu ifade, enerji içeceği markasının motor sporları danışmanı Helmut Marko’ya ait.

Red Bull, Avustralya’da Vettel ile rahat bir şekilde kazanmıştı ama beklenenin aksine ne Mercedes ne de Ferrari onlara kafa tutabilmişti. Son şampiyonun tek rakibi, kış testlerinde zayıf görünen McLaren’di.

Bild’e konuşan Marko: “Elbette şampiyonanın mümkün olduğunca sıkıcı olmasını umuyorum”

Öte yandan takım patronu Christian Horner, bu sezonu bir gelişim yarışına benzetmiş; Mercedes’ten Michael Schumacher de Mercedes’i henüz göz ardı etmeyin demişti.

Ama Marko, Mercedes’in henüz kazanmaya hazır olmadığını düşünüyor.

Marko: “Şu anda bizim doğrudan rakibimiz değiller. Ama belki yakında olacaklar. Son testte iyi bir araçları olduğunu göstermişlerdi.”


Yorumlar

  1. Kafamda canlandırınca çok hoşuma gitti.
    Umarım schumacher bu hafta sonu zorda olsa podyuma çıkar…

  2. bu sene bana kalırsa iki yüzü olan bir yıl olacak.

  3. açıklamayı beğenmeyen zaten direk haberleri çevirenlere saldırır 🙂 terbiyesiz editörler sizi…

  4. Mercedes is not currently a threat to Red Bull's Formula One dominance, is the claim of Helmut Marko, motor racing consultant to the latter energy drink owned team that in Australia recently re-established its place at the top of the Formula 1 pecking order.

    At the same time, Ferrari surprisingly struggled in Australia, as did Mercedes, while McLaren made a step forward following a dire winter campaign.

    "Of course I hope that the World Championship is as boring as possible," Marko told Bild newspaper.

    Team boss Christian Horner, however, has said he expects "an arms race" this season, and Michael Schumacher insisted last Friday that it is "much too early" to write off Mercedes.

    But Marko said Mercedes is not ready to win yet.

    "At the moment they are not our direct competitor, but maybe they will be soon. They showed at the last test (in Barcelona) that they have a good car," he said.

    ceviride bi abartma veya eksik yok

  5. Kazım Uçar avatarı

    Yaw kardeş ağzından bal damlıyor

  6. melbournde eski paket kullanıldı.

  7. artık ross brawnda iş yok krallık yine neweyde

  8. gazlı içecek firmasının havasına bak. bütün ekibi paralı asker. paralı asker silah varken iyidir ekipman varken iyidir ama hava ısınmaya başlayınca taşın altına sokar kafayı. bunlara karşı şu ana kadar sağlam bir araba çıkmadı 4. yarıştan sonra görecem ben red bull u.

  9. Kerem Toprak avatarı

    Onu bunu bırakalımda.Pazar günü Schumacher eskisi gibi o podyumun en üst basamağında olsa sansasyonu düşünebiliyormusunuz. hatta TRT 1 e bile çekebilirler yarışları.:P okadar çok konuşulacak malzeme çıkarki bizlere.Açıkcası ben ne vettelin ne alonsonun zaferlerinden heyecan duymuyorum. Kimi de bıraktı zaten:) Taraflıda olsam schuminin kazanması büyük renk getirir F1 e. Çok mu zor evet zor ama biraz şans biraz motivasyon birazda beceri 1,5 saniyeyi eritir yaw. En azından iyimserim:)

  10. Eray Parlak avatarı

    koyu bir schumacher taraftarı olarak yazıyorum. Bu mercedesin allah cezasını yada başka birşeyini versin. ben haugun yerinde olsam toptan kovarım şu ekibi. arkadaş nezamandır aracın üzerinde çalışıyorsunuz bir araçı rekabetçi yapamadınız. 2010 aracından daha kötü yaptınız aracı. shcumacherin adı kirleniyor böle dandirik kişilerin ağzına sakız oluyorsunuz. birkerede adam gibi çalışsın şu aracınız okadar iyidinizki testlerde tamam geliyor şumi mercedes dedik nerde speang dada +1,500 fark yerseniz buseneyide unutun ekibide tasfiye edin. o tasarımdaki adamları kavun önce

  11. Biri sustursun bunları gerçekten yeter artık sıkmaya başladı.İyi ki spn 3 yıldır beri zirvedeler tamam insan sevinir havalanır ben iyisiyim diyebilir ama bu kadar da olmaz .

  12. site yönetimi haberin kaynağını orjinal text i de kaynak gösterirse bakalım provakatif kelimeleri kendilerimi kullanıyor yoksa gerçekten türkçeye düzgünmü çeviriyor anlarız.

  13. Ayrıca bu şekildeki açıklamalar sürekli antipati kazanmalarından başka birşeye yaramıyor. Şimdi 3 büyük takımın taraftarları en ufak sorunda çığlık çığlığa mutlu olacaklar :)))

  14. Senin haklı çıkmanı çok isterim ancak bahsettiğin paketi zaten Melburne dede kullandılar, rosberg q3 e zor kaldı Schumi ise kalamadı zaten. Yani çıkmadık candan ümit kesilmez demişler. bende hep ümitliyim ve bekliyorum henüz geç kalınmış değil. hepimizi sevindirmesini bekliyorum. Podyuma çıkarsa bende onun gibi zıplayacağım inan bana :)))

  15. Kerem Toprak avatarı

    Haklılık payı var tabikide şu anda gözüken tablo dediği gibi. Umarım yağmur yağarda hesaplarınız altüst olur.zevkli bir yarış izleriz:)MGP de potansiyelini gösterir.

  16. hani marko nun söylediği tartışılabilir bi durum da ilk cümlede ki enerji içeceği markasının lafı sanki ortaya yem atıyo gibi kokuyo çok sayın site yönetimi

  17. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Biraz Sakin Olalım.Araçta Potansiyel Var.Bunu Herkes Biliyor Yeni Paketle Bunu Çıkarırlarsa Bir Podyum Neden Olmasın…

  18. Aynen öyle anladık hızlısınız ama nedir bu ilk yarıştan…
    Mclaren ve ferrari kesin mücadelenin içinde olacaktır ve Mercedesinde katılmasını çok isterim özellikle Schumi için…

  19. Ross Brawn bu demeçleri umarım okuyordur. Ne kadar madara olduklarının farkına varmaları gerek. Bırakın RB ye rakip olması Ferrari ve Mclarene bile tehdit oluşturmuyorlar. En çok üzüldüğümde tüm testleri heyecanla izledim bekledim, dayanıklılıkla ilgili testler bittikten sonra performansa yönelik paketle atılan kısa testlerden çk ümitlenmiştim. en hızlı tur haberi rüya gibiydi. Ancak hepsi hikaye gibi geliyor şimdi.
    Meğerse bütün bunların tek suçlusu karaktersiz ve istikrarsız araçmışşş :(((

  20. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Şampiyonluk Havası İyice Artist Yapmış Herkesi.Mclarende 1 Saniye Yavaştı Yetişti Mercedes Niye Yetişmesin..Gereksiz…Bu Haftadan Umutluyum Yine..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir