Raikkonen NASCAR Yarışı Başına 100 Bin Dolar Verecek

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde 2007 Formula 1 Dünya Şampiyonu’nun NASCAR’ın Kamyonet serisinde yarışlara çıkacağı açıklanmıştı.

Bu kapsamda Raikkonen bugün ilk testlerine çıktı.

Kanada’nun Rue Frontenac gazetesi ise haberinde “Kyle Busch hiç Kimi Raikkonen ile görüşmedi ancak muhteşem kamyonetlerinden birisini 100 bin dolar karşılığında ona verecek.” sözlerine yer verdi.

Haberde, gelecek ay ilk yarışına çıkması beklenen Raikkonen’in kamyonet serisinde ilgiyi üstüne çekerek Nationwide ve Sprint Cup serileri için gerekli sponsoru bulmayı amaçladığı iddia edildi.

Raikkonen’in Busch ile olan anlaşmasının 3 ile 5 yarış arasında olduğu düşünülüyor. Bunun yanında Busch, Raikkonen’in başka takımlarla da görüştüğünü ve kendilerini tercih ettiğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. muhtemel çok yüz milyon dolarları olan bir insan kimi…şahsi sponsor da bulmakta güçlük çekmediğini düşünüyorum. 100 verir 1000 alır no problem…velevki almıyor velevki ekiyor an gelir bir biçer tam biçer…eskidendi hemen para kazanma devri…özellikle batı merkezli firmalar geliyor ülkemize bir plan dahilinde çok yıl süreli zarar bütçeleyip belli bir pazar payını hedefliyor. o paya ilerlerken bu arada küçük balıklar yutuluyor. derken tek kalınca veya rakipler azalınca para kazanma devri başlıyor. örnek verdim. ne alaka denebilir. eğer niyeti para kazanmaksa ki bu yüzde yüz ihtimal değil mutlaka peşi sıra gelecek sponsorlar olacaktır.

  2. adı unutulur belki ama formula 1 de son 10 yılda seyrettğim en harika yarış olan suzuka 2005i yaşatan bir pilot olarak daima hafızalarda kalır

  3. Dünyada da herşey kendi ego nu düşünüp zevk almak için yapılmazki,özellikle milyonlarca hayrını olan birinin kendine değer verenleri düşünüp onlar için birşeyler yapması lazım…Kaprisli pop yıldızlarına benziyor Kimi,ama devri geçtiğinde yarışacak bir seri bulamadığında,insanlar kendine değer vermeyi bıraktığında kimsede hatırlamayacaktır zatlarını..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir