Raikkonen İlk NASCAR Testini Tamamladı

yazar:

kategori:

2007 Formula 1 Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen, serinin önde gelen takımı Kyle Busch Motorsports adına siyah bir Toyota Tundra’nın direksiyonunda oval pistte Pazartesi ve Salı günü çalıştı.

Test, kapalı kapılar ardından gerçekleştirildi ve ne medyanın ne de taraftarların tesise girmesine izin verildi.

Kaynaklardan gelen bilgiye göre Raikkonen, siyah, üzerinde reklam bulunmayan bir tulum giydi ve Pazartesi günü sabahtan itibaren çalıştı. Bununla birlikte Kyle Busch da direksiyona geçti.

Salı günü ise takım, hem Fin sürücü hem de 2010’da adlarına yarışan Amerikalı Brian Ickler ile çalıştı.

Yine kaynaklara göre test çok başarılı geçti ve Raikkonen, etkileyici tur dereceleri elde etti.


Yorumlar

  1. bindiği arabaya bakarmısın? toyota…
    bu markanın f1 aracı için kötü demişti. garip bir durum…demekki nascar serisi araçları iyi…

  2. Ne diyonuz oglum ya kaç yaşındasınız 😀

  3. Alonso&Massa&Vale  avatarı
    Alonso&Massa&Vale

    minardi 47 dakika önce herkül<ben kimsesiz se yyahı meçhuller cad.sinin 51 dakika önce

    minardi 16 dakika önce herkül<ben kimsesiz se yyahı meçhuller cad.sinin 13 dakika
    önce

    Konuşma tarzları son derece aynı,malum herkülün başka nickleride vardı.Kendisi bana bir mail atmıştı.Ben buna sitenin ağabey'i ol demiştim,kavga çıkarma demiştim.Bana mail attı.Çok zoruna gittiğini söyledi.Aramızda kalsın dedi.Siteye bir daha girmeyeceğim dedi.Çok utanıyorum dedi.Kimseye söyleme dedi.Yüzü burda.Bunları inkar ederse,bir daha tekbir kelime etmiyeceğim.Herşeyin üstüne yemin edermisin bunları demediğine HAKAN TER!

  4. Alonso&Massa&Vale  avatarı
    Alonso&Massa&Vale

    çiçek çocuğun sana bir hediyesi var herkül,jonathan yada MİNARDİ mi desem =).

    bak sırrını ortaya çıkardın…sen istedin.sen kaşındın.ben burda çok saygıdeğer bir arkadaşa airmclaren'e söz verdim,senin gibi yapmayacağım.Ama diğer habere bak.Yüzünden terler akmaya başladımı?Başlamasın.Seni hazırlıksız yakaladım.Ha sakın eskileri kullanma,onların tarihi geçti.Ben bunu hep bugünler için saklamıştım.Yorumunu bekliyorum.Gülüşünün donduğunu hissediyorum =)

    Attan düşüp,eşşeğe binmek bunun için iyi gider değilmi.

  5. cabbar:) dediğin gibi olsun:)
    fakat sende bir değişiklik var. çok halim selim yorumlar espri dolu:) çiçek çocuk tavırları:) enteresan…aman böyle devam:)
    bu arada şu avatardaki resmi değiştir lütfen:) mont emanet gibi duruyor adamının üzerinde:) zorlansanda daha düzgün bir resmini bulursun kanaatindeyim:)

  6. Alonso&Massa&Vale  avatarı
    Alonso&Massa&Vale

    benim gibi olsan daha ne istersin =)

    güzel yerdir.birgün gidip ziyaret etmeni tavsiye ederim.Orda sadece geyik eti yapan harika bir restaurant var.Bunu şaka için söylemiyorum.Madem çok seviyorsun benden sana bir tavsiye.Olurda istersen birgün =)

  7. bakıpta söyleyen senin gibi olsun.espoo.. dün baktım hatta hava karla karışık yağmurlu bu hafta 2 veya 3 derece civarında…

  8. Alonso&Massa&Vale  avatarı
    Alonso&Massa&Vale

    ayzmenin yakası THE SCHUMACHER'i emekli ettirttiği için yerine gelmedi ve hak ettiğini aldı.

  9. Alonso&Massa&Vale  avatarı
    Alonso&Massa&Vale

    adamnın doğduğu yeri google'a bakmadan yazda bende inanayım cidden sevdiğine.hayula meyyula katran karası,tabak sarısı diye şiire gerek yok..

  10. katran gecelerin heyulası, mezarı kartal yuvası, kuzeyin asil insanı kimi the iceman raikkonen…
    ben emekli oldum diyene kadar seni ümitle beklemeye devam edeceğiz…burada seninle olduk seninle güldük seninlede öldük…canlanacaksak tekrar bu yine senle olacak…seni yerinden eden zihniyet asla muvaffak olamasın bu yönüyle iki yakası bir araya gelmesin…

  11. Aynen dayının sana katılıyorum.

  12. adam özgürce yarışmak istiyor ya kısacası olay bu, verceksin 4bin cc motorlu bi araç , çılgınlar gibi yarışsın işte adamın derdi bu, kural falan istemiyo ver gazı gitsin olay budur….

  13. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    İnsanların anlamadıkları şey, bu adamın yakın zamanda babasını kaybetmiş olmasıdır. Dolayısıyla yeni ve farklı şeyler araması doğal karşılanmalıdır. Bazı şeyleri unutturabilecek şeylerden biridir yeni heyecanlara atılmak..

  14. Alonso&Massa&Vale  avatarı
    Alonso&Massa&Vale

    Aslında birşey etmiş sayılmaz.Artık F1 e döneceğini sanmam,dönse bile 2012 de 3 sene olmuş olacak.Tekrar başarılı olması zor.Nascar'a geçerse,Avrupada diğer kıtalarda çok populer bir seri olmasada,Amerikalılar seviyor.WRC de ana bir takımda bile zorlanarak yarışacağına Nascar'da yarışması daha mantıklı.Hem WRC ye göre kolay,hemde adam zaten pist yarışçısı.

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    rai ne ettin yavrum kendine

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir