Pirelli İstanbul'da İstediği Şartları Bulamadı

yazar:

kategori:

Pedro de la Rosa’nın zorlu İstanbul Park’ta lastiklerin son gelişimi hakkında fikirlerini öğrenmek isteyen Pirelli, Türkiye’de üç günlük bir teste çıktı. Pirelli ayrıca İspanyol pilottan, 2011 yere basma kuvveti seviyesine çekme adına üzerinde çalışılan Toyota şasisini de değerlendirmesini bekliyordu.

EFE haber ajansına konuşan De la Rosa: “İstediğimiz şartlar yoktu. Üç günün ikisinde yağmur yağdı. Lastikleri, şampiyonadaki diğer bütün virajlardan daha zorlayıcı olan 8. virajda denemek önemliydi”

Testin ardından De la Rosa, Malezya GP için İstanbul’dan Kuala Lumpur’a geçti.

De la Rosa: “Avustralya’da birkaç hızlı virajda iyi olan araçlar, Malezya’da daha da iyi olacak. Ama kim bilir. Takımım (McLaren) geçen haftalarda çok iyi iş çıkardı.”

Bu arada Fernando Alonso, Malebourne ve Malezya arasındaki zamanını, Hamilton adasında geceliği 2.300 $ olan lüks otelde geçirdi.


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Evet aracınızı bu doğrultuda geliştirebilirsiniz.Diğer takımların tamamen tarafsız bir isimden ziyade nasıl olurda Perdoya izin verdiklerini anlamış değilim.Bunu fisi,alonso ya da Redbull dan bir pilot yapsa kıyamet kopardı.Lastik dataları çok işe yarar ve Pedro döner dönmez hızlanma manidar?Belki etkisi olabilir…

  2. Pedro'nun elde ettiği datalar işimize yarayacaktır. en azından İstanbul için diğer takımlardan daha fazlası elimizde olacak.

  3. oooolesine ooole avatarı
    oooolesine ooole

    ne adası ne adasıııı???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir