Hamilton: "Mclaren Sepang Dersine İyi Çalıştı"

yazar:

kategori:

2008 şampiyonu Hamilton, geçen sene burada galibiyet mücadelesi verebilecek gibi görünüyordu ancak sıralamalarda pitte çok beklenmesinin ardından bir anda gelen yağmur, İNgiliz sürücünün yarışa 20. sıradan başlamasına neden olmuştu.

Hamilton “Takımımın dersini aldığını düşünüyorum ve deneyimlerle dersimize iyi çalıştık.”

“Kuru zeminde en hızlılardan birisiydik. Ardından sıralamalarda gittik ve işler karıştı. En arkalarda kaldık. Eğer durum geçen seneki gibi görünüyorsa hemen piste çıkacağız. Aynı hatayı yapacağımızı düşünmüyorum.” dedi.

Hamilton, beklenenden daha iyi başlangıç yapmalarına rağmen Malezya’da REd Bull’la baş edebileceklerini düşünmediğini söyledi.

Hamilton “Aracı yine biraz daha geliştirdik ve farkın biraz daha kapandığını düşünüyorum. Ancak her takım muhtemelen bunu yaptı. Herkes sürekli gelişiyor.”

“Bu yüzden onların da küçük güncellemelerle geldiğini düşünüyorum. Sadece, farkı daha fazla kapabileceğimiz kadar gelişmiş olmayı umuyoruz. Aynı şekilde ya da daha fazla gelişebiliriz ancak onlara daha yakın olursak iyi olur.” dedi.

Hamilton, yarışın yağmur altında gerçekleşmesi halinde çok da endişe duymadığını çünkü aracının 2009’daki aracına göre çok daha fazla yere basma gücüne sahip olduğunu söyledi.


Yorumlar

  1. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Guys are working 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir