Hamilton, Vettel'e Yenilgiyi Öğretmek İçin Takım Arkadaşı Olabilir

yazar:

kategori:

Horner, iki şampiyonun aynı çatı altında yer almasının zor olacağını söylemişti.

Hamilton ise buna cevap olarak “Horner’ın böyle demesinin nedeni bence bazularının yenilgiyi sevmiyor olmasıdır. Bazıları yenilgiyi kabul ederler. Bazıları diğerlerine göre daha iyi kazanan ya da kaybedendir.”

“Bizim takımımızda Jenson beni yendiğinde bunu kabul ediyorum ve sıradaki yarışta onu yeneceğimi söylüyorum. Onu yendiğimde de o kalkıp ‘Lewis benden daha iyi araca sahip, Lewis şöyle, Lewis böyle’ gibi şeyler söylemiyor. Burada öyle şeyler olmuyor, oldukça eşitiz.”

“Bazı yerlerde ise bunun farklı olduğunu görebilirsiniz. Ben asla şikayet etmedim. Eğer birisi beni yeniyorsa, benden daha iyi iş çıkardığı içindir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. zekeri sayın avatarı
    zekeri sayın

    horner kendi takımının levis gibi bir pilotça ne maksatla olursa olsun telaffuz edilmesinden gurur duyuyor ve ''ah şu adam bizde olsa keşke'' siyaseti yapıyor.Levis de siyasi ve güzel bir cevapla ''maklaren gibi bir takımı her nekadar geçen yıl malup etmiş olsanız da attan inip eşeğe asla binmem'' diyor kanımca.Levis bu olgunlukla giderse hayalindeki pilotun seviyesine çok çabuk ulaşacak galiba(AYRTON )

  2. Neresinde hakli oldugunu anlamiyorum RedBulun???? Ortada bi rgercek var o da Red Bulun surekli McLaren- a ve diger takimlara psikolojik basqi uygulamasidir. Bence bu cok sacma bir shey. Hamiltonun Vettelle takim arkadash olamazsa o zaman bunu icinde sakla neden proveke ediyirsun ????
    Hamilton cok guzel cevap vermish!! Ve Hamiltonun yashinin kucuk olmasina ragmen cokl guzel ve mantikli cevap verdiyini de hatirlatmaq isterim buradaki arkadashlara.

  3. Haklısın vallah dostum. Çok feci laf göndermiş. Vettel de hala sessizliğini koruyor oda ilginç.

    Lewis iyiden iyiye baskı altına sokmaya çalışıyor RB tayfasını.

  4. Bu cümleyi beğendim…

  5. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN
    Eğer birisi beni yeniyorsa, benden daha iyi iş çıkardığı içindir." dedi
  6. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    redbull demeçlerinde çok haklı hamilton ama zamanında kendisininde şikayetlerini çokça gördük
    şimdi kalkıpta ben şikayet etmedim hiç demesin yalan söylemiş olur
    ve hamilton hala oldunlaşmamış daha çocuk

  7. 'Lewis benden daha iyi araca sahip, Lewis şöyle, Lewis böyle'
    kimi kasıt ettiğini söylemeye gerek yok.

  8. İyi demiş Lewis 😀

    Bu Red Bull tarafının sürekli birilerine ve bazı takımlara dair "Yok işte ben o takıma gitmeyi isterim, yok aslında hiç istemem, o bizim takıma gelsin, gelmesin, gelemez ki LOL, gelmesini isteriz aslında ama bizim takım böyle iyi beaaa" açıklamalarından sıkıldım ben. Şizofren misiniz nesiniz?

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    kavgada söylenmez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir