Webber: "Red Bull Pilot Dizilişi Rakiplerinden İyi"

yazar:

kategori:

Mark Webber’e göre Red Bull, bu sezon en yakınındaki rakiplere karşı güçlü pilot dizilişi nedeniyle üstünlük sağlayabilir.

Motorsport Aktuell’deki sütunundaki yazısında Avustralyalı pilot, Red Bull’daki gelişim çalışmalarının bu sene daha uygun bir şekilde yapılacağına inandığını, çünkü kendisinin ve takım arkadaşı David Coulthard’ın RB4’ün direksiyonunda olduğunu söyledi.

Webber: "İki pilotumuz var. Williams ve Renault, sadece bir."

Bununla birlikte 31 yaşındaki pilot, Kazuki Nakajima ve Nelson Piquet’in kendi takımlarında ikinci derecede pilot olarak göz önüne alındıklarını da ifade etti.

Ama Webber, özellikle bu sene istikrarlı bir şekilde güçlü olan pilot ikililerinin, 2009’daki değişiklikler öncesinde önemli olduğunu düşünüyor.

Takımlar gelecek seneki araçları üzerine normalden daha erken zamanda çalışmaya başlaması gerektiğine işaret eden Webber "Şu anki araçlardan mümkün olduğunca çabuk bir şekilde tam potansiyel çıkarmalıyız." dedi.


Yorumlar

  1. dogru bir düşünce.couthard normalde daha iyi sonuclar cıkartırdı ama şanşsız kazalar yaptı.Webber de iyi gidiyor.rakiplerine karsı avantajlılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir