Webber, İlginç Bir Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:

Yine takım arkadaşı Vettel ve McLaren’den Hamilton’un gerisinde kalmasına rağmen Avustralyalı pilot, ilginç bir yarış bekliyor.

Webber: “Çok yakın olacağını biliyordum. S3’te yumuşak lastikleele ilk hızlı turların ardından herkes tek bir tempodaydı”

“Bizim için her şey ortadaydı. Böyle durumlarda elinizden geldiğince hızlı sürmeniz gerekiyor. Ne kadar yakın olduğunu siz kontrol edemiyorsunuz. Birkaç ondalık daha elde etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.”

“Melbourne’ye kıyasla daha iyi bir performans gösterdim ve yarını dört gözle bekliyorum. Gridin temiz tarafından kalkıyorum. İlginç bir yarış olacak. Fazlaca pitstop olacağını düşünüyorum.”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Vettelin aracını incelemeye ve gözlemlemeye devam et.Bunu kameralar önünde yap ki takım senin aracındaki sorunların bir kısmını halletsin.Takım senden çok tırsıyor.Her yarış sonrası vettelin aracının yanına git ve altına üstüne iyice bak.Kameraların seni çektiğinden emin ol.Bu arada antrenmanlarda ağzına sürülen bala dikkat et.Antrenmanlarda vettele fark attım demek ki hızlıyım diye bir hisse kapılma.Çünkü sıralamalarda senin ağzına sürülen balın tadı çoktan gitmiş oluyor ve ağzının gerçek tadı yerine geliyor.

  2. zekeri sayın avatarı
    zekeri sayın

    evet vallahi elindeki araçla bu pistte mercedese karşı şansı varmış gibi hemde geçilmişken komik doğrusu.

  3. serhat mclaren avatarı
    serhat mclaren

    yarışta düzlükler uzun sıralamadaki tek tur performansını unutsun..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir