Williams'ın Hedefi İlk 10

yazar:

kategori:

Sezona büyük umutlarla başlayan Williams takımı, geride kalan 2 yarışta bekleneni vermekten çok uzakta kaldı. Williams’ın aracı hem performans hem de dayanıklılık açısından oldukça zayıf kaldı.

Michael “Hâlâ Şanghay’da ilk 10 sıra içerisinde yer almayı ve puan kazanmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Rubens’in aracında cuma günü yeni bir egzos test edip değerlendireceğiz.” dedi.

Rubens Barrichello “Bu hafta sonu için güncellememiz olacak, bunlarla hızımızın ve genel olarak performansımızın artmasını umuyoruz. Sezona istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık ancak güncellemelerle birlikte ilerlememizi umuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Geçen sene de sonradan açılmışlardı. Ancak takımda 2005 yılından beri bir şeyler yanlış gidiyor. En son 2004'te yarış kazanmışlardı zaten. Bu sene kasaları göreceli olarak da dolu ama demek ki sadece parayla da bir şey olmuyor.

    Keşke BMW-Williams ortaklığı bozulmasaymış.

  2. Williams'ın bu durumu beni kahrediyor; keşke Lotus gibi onlar da Renault motoru için bu sezon bir anlaşma yapsalardı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Sorun elbette motor değildir ama yaşadıkları sorunlar için yönlerdirme hususunda çok fayda sağlarlardı..

  3. Çok iyi bir hedef. BMW ayrıldıktan sonra tüm hedefleriniz İlk 10. Tebrikler Williams'a

  4. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    williams nerde yanlıs yaptı bunu anlaması lazım vites kutusunu inanılmaz derecede kucuk yaptılarkı arka bölumde kaybedılen downforce için daha cok yer acılmıs oldu.

    Yanlış Pilot Seçimi olabilir mi acaba?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir