Mercedes Çin'de Zor Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Mercedes’in Motor Sporları Patronu Norbert Haug “Bu hafta sonu takımımız için Malezya’da olduğu gibi zorlu be mücadele dolu bir hafta sonu bekliyoruz. Oradamevcut teknik paketle en düşük puanlar için mücadele edebildik.”

“Ancak yarışın sonuna doğru tur zamanlarımız cuma ve cumartesi günlerine göre daha iyiydi. Çin’de, Avrupa sezonu başlangıcı öncesindeki 3 haftalık arada gereken teknik düzenlemeleri yapmadan önce gelişimi sürdürmeyi umuyoruz.” dedi.

Michael Schumacher “Malezya’nın ardından az zamanımız olacak ancak her turda yeni şeyler öğreniyoruz bu yüzden ilk yarışlara göre daha iyi yapma hedefiyle Çin’e gidiyoruz.”

“Çin’deki taraftarlarımızın heyecanla bizi beklediklerini ve arkamızda olduklarını biliyorum, bu yüzden onlara iyi bir gösteri yapmaya çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. Suralama performansı yarış performansından dahamı iyi??? Q3 e zor kaldı Rosberg Malzeyada. Araç yarışa 2. çizgiden başlasa nolacakki ayrıca? startta 10. sıraya düşen Weberin nasıl gelip geçtiğini gördük. Çok iyi start alan Schumi bi ara Alonsoyuda geçmişti ama MGO öyle berbatti direnecek dermanı bile yok.
    Yani sıralamalarda yukarda kalmanında hiçbir anlamı yok. Yarış direncini yükseltmeleri lazım.

  2. Kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz. Hep bir beklenti içerisindeyiz zaten ancak gerekli olan atılımı takım maalesef yağamıyor. Söz konusu güncellemenin araca en az 1 saniye kazandırması lazım ki rekabetci olabilsin. Ben böyle bir paket bilmiyorum. Ellerinde olduğunuda sanmıyorum.
    MGP nin rakibi zaten RB ler değil. 1 Saniyelik paket olmazsa Mclarenlerede rakip olamaz.
    Ferrari ve Renault ile rekabet edebilir ancak Ferraride bu arayı iyi değerlendirecektir.
    Dolayısıyla Brawn ve ekibi kimsenin bilmediği bişey yapmadığı sürece aradaki fark ka-pan-ma-ya-caaak!!!

  3. sauber yeni şasi ile şangay da yarışacak. bizim yeni şasi için çalışmalar başlayalı 5 ay oldu ortada bişey yok hala. ross ne düşünüyor çok merak ediyorum. yoksa "hisseleri sattım bundan sonrasınde ne kazanırsam bana kar" diye mi düşünüyor. biz de burda uzundu kısaydı diye yazıp duralım. araç mücadeleci olsunda aerodimiği virajlarda işe yarasında gerisi yalan. bu kadar da zor olduğuna inanmıyorum sadece ross brawn un bişeyler düşündüğüne inanmak istiyorum

  4. bu kadar kısa olmasının tek avantajı monaco yarışını beklesinler. başka avantajını bulana kadar da sürünecekler.

  5. avrupa ya kadar idare edin. 3 haftalık arada bir güncelleme gelecek. ondan sonra herşey belli olacak. rb kers i kullanmamak için herşeyi yapıyo orda bi sıkıntı var sanırım. zaten o aracı ayakta tutan aerodinamik yapısı gerisi boş. malezya da düzlükte en yavaş araçlardan biriydi 302 km ile virajlarda kazanıyor yarışı.. mclaren yere göğe sığdıramıyor insanlar ama daha rb yi geçecek durumda değilller. ferari tırt istediğin kadar öv en fazla bu olur. mercedes gp nin bir fark koyması gerekiyor. ben istanbul da bir işaret görürüz diye düşünüyorum. çinde ilk 7 içinde yer alırsa pilotlar bu çok iyi olur kanımca.

  6. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Ne zor bir haftasonumu ha torro rosso,hrt,sauber ile çekişeceğinizden doğru epey zor olucak ha öndekileri saymıyorum zira tur yemekten bıkmadınız adamlarda tur bindirmekten bıkmadı size 🙂

    Özellikle düşünüyorumda Schumi kariyerindeki en fazla tur bindirilen yıllar sanırım bunlardır.Adama nerdeyse bisikletle tur bindiricek seviyeye geldi pilotlar (suç schumide değil elbet altına o aracı veren beceriksiz mühendis ekibinde)

  7. Mercedesin, Sıralama performansı yarış performansından daha iyi olduğu aşikar. Ben bu araçta hala biraz potansiyel olduğunu düşünüyorum. Bunu açığa çıkarmak kolay olmazsa da, zoru başaracağız.

  8. Ayrıca yarışın sonlarına doğru tur zamanları acaba yeni lastik ve hafif yakıt yükü nedeniyle daha iyi olabilirmi haug efendi???

  9. Bu Nırbert Haug da var heralde bir uğursuzluk. Mclarenden ayrıldıktan sonra takım düzeldi. Şimdi Mercedesin başına bela oldu. Çinde gelişimi sürdürmeyi umuyoruz demiş!!!!
    Ortada bir gelişim varda bizmi bunu göremiyoruz???

  10. schumi forever avatarı
    schumi forever

    hadi schumi utandır alemi.

  11. sezonun geri kalanından da bi şey beklemiyoruz zaten merak etmeyin ufak ufak 2012 ye başlayın bence geleceğin f1 ini yaratacaksınız ya…

  12. Hiç birşey beklemiyorum sizden tüm beklentilerim ters köşe…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir