Vettel, Ferrari ve Mercedes'i Göz Ardı Etmiyor

yazar:

kategori:

Sezon öncesi testlerde Red Bull’un yanında Ferrari ve Mercedes takımları güçlü olarak ön plana çıkmıştı ancak sezonun başlamasının ardından Red Bull ve Mclaren sazı eline aldı. Bu iki takımı Ferrari az farkla takip ederken Mercedes çok daha gerilerde kaldı.

Vettel “Henüz 2 yarış geride kaldı ve önde olduğumuz için çok şanslıydık.”

“Mclaren çok sıkı zorluyor. Daha Melbourne’de çok etkilediler ve testlere bakarak düşünüldükleri yere göre çok etkileyiciydiler.”

“Ferrari ve aynı zamanda Mercedes de testlerde çok hızlıydı. Henüz 2 yarış geride kaldı ve geçen sene işlerin bir kaç yarışta nasıl değişebildiğini gördük.”

“Bazı pistler farklı araçlara daha iyi uyabilir, bu yüzden bekleyip göreceğiz. Sonunda diğerlerinin neler yaptığını pek düşünmüyoruz, biz kendimizi düşünüyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Umarım bu yaklaşım tekrar önde olmamız konusunda faydalı olur.” dedi.

Vettel, sezonun başında kazandığı 2 galibiyetin ardından üçüncü galibiyeti hedeflediğini söyledi.

Vettel “Şu ana kadarki yarışların ardından kendimi iyi hissediyorum. Bu hislerin devam etmesini istiyoruz ancak buraya geldik ve tekrar çalışmara yoğunlaşmalıyız.”

“Her yarışa yaklaştığımız gibi yaklaşacağız. Zor bir hafta sonu olacak. Son 2 yarışta hava koşullarının çok önemli olabileceğini gördük, bu yüzden neler olduğunu göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. yav hadi hepsi tamamda zor bir haftasonuydu yada zor olacak bana uydurma geliyor.vettel için zor bir haftasonu olmayacak çin gp.zor haftasonu şöyle olur gerilere düşersiniz kaza yada temasla yada lastik patlatırsınız yada başka şanssızlıklar olur ama iyi bir yerde yarışı tamamlarsınız zor bir haftasonu böyle olur.polden başlamakla ve sorunsuz bir araba ile zor bir haftasonu olmaz.

  2. etmesin zaten görüceksiniz bak ferrari gümbür gümbür qelecek…
    esnek kanatla birlikte tur basına 0.45 sn..

  3. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    🙂

  4. Bu Mercedese gaz vermekle bişey olmuyor, viagra versen yine tık olmaz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir