Hamilton: "Araç Tam İstediğim Gibi Değildi"

yazar:

kategori:

Çin’de ilk antrenmanda Red Bull’un farklı bir şekilde önde olmasına rağmen McLaren pilotları, ikinci seansta farkı kapattı.

Hamilton: “Bugün yoğun bir gün oldu. Araç, öğleden sonraki seansın sonunda pek kötü değildi. Araçta kendimi tam olarak rahat hissetmesem de sağlam bir tur derecesi elde edebildim.”

“Ayarlarda bir parça sıkıntı yaşadık. Araç her alanda beklediğimiz gibi performans gösteriyor gibi değildi. Aracın dengesindeki sorunun, güncellemelerden mi yoksa sadece yetersiz ayarlardan mı kaynaklanıyor, bakmamız gerek.”

“Malezya’dan bu yana gelişmiş gibi göründük. Akşam, hafta sonunun geri kalanında yeni paketin hangi elemanlarıyla yola devam edeceğimizi seçmek için verileri inceleyeceğiz”

Takım arkadaşı Button ise gününü memnun kapattı.

Button: “Bu sabah makul seviyede iyiydi ve araç iyi çalışıyordu. Sürmesi güzeldi. Öğleden sonra ise birkaç şey denedik ve aracın dengesini geliştirmedi. Bu yüzden değişikliklerin neden beklediğimiz gelişimi sağlamadığına bakacağız.”

“Araç ana lastiklerde güçlü göründü ama opsiyonlarda daha az. Bu yüzden mükemmel bir öğleden sonra olmadı. Ama yaptığımız değişikliklerle ilgili çok verimiz var. Bu yüzden yarın ayarları geliştirmek için çalışabiliriz.”

“Malezya’da kadar sıcak değil. Bu yüzden lastikleri korumanın Malezya’daki kadar sorun olacağını düşünmüyorum. Yarın denge meselesini çözersek, Red Bull’a yaklaşacağız”


Yorumlar

  1. HxK1k4 <a ****="http://jylouxpxryjx.com/">jylouxpxryjx</a&gt;, zpmoflagqxqp, [link=http://kzdriyhxxliq.com/]kzdriyhxxliq[/link], http://oybfjyicibxc.com/

  2. melez oğlan bir öğlesin bir böyle

    nicole ya git sana teselli versin.

    iyi dereceyi sen yapıyorsun kötü olunca araç sorunlu nesrin topkapı hesabı zaten bu sene o kadar çok kıvırmaya başladınki geçileceğini anladığın dakika zigzag nöbetlerin geliyor her nedense

    bu sene sana güvenlik aracı da yardım etmiyor,ron amcada görünürlerde yok halin duman senin

  3. araba işte şekilli şeyleri seviyor 😀

  4. sizin o kralınız abu dhabi'de bize gösterdi krallığını 2007 yılında gösterdi krallığını merak etme sen.

  5. Aracımız 3 sektörde birden iddalı bu iyi birşey. Sıralamada bakalım nasıl olucak performans. Ben Çin pistti itibariyle Sepang dakinden daha güçlü olucağımızı seziyorum. Geçen sene bile çok güçlüydük.

  6. 2007de niye geçemedi Alonso Hamiltonu

  7. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    arkadaslar hamıltona gecıslı pılot dyenlre soyluyorum dogru gecıslı pılot ama aracı 15 km dıgerleınden hızlıyken 2010 brazılyada alo 3 turda hamı gecıyo 4 turda hulkenbergı sızın cok ıyı pılot hamılton da bırak alonsoya yaklasmayı hulkenbergın arkasında 9 tur kalıyo en sonunda pıte gırıyo hulkenbr g yoksa gcemıcek yazık sıze ya esıt sartlarda sonununa kadar ayrıyetten pılotajlık gereken yollarda kral ne vettel ne ham ne kımı ne sumı tek kral alo

  8. hamiltoncum bana yarış red bullar arasında geçecek gibi geliyor hadi hayırlısı.

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    nedense şu titanyum difüzör yapıştı bizim araca bırakmam diyor =) iki haftadır normal difüzörü deniyoruz ancak olumsuz sonuç alıyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir