TRF1 Kemer Karting Yarışını Gülmez Kazandı

1. TRF1 Karting Ligi bugün Kemer Karting’de yapılan müthiş bir organizasyon ile start aldı. Kemer Karting’de yapılan yarışlara Brabi Faster pilotu Fatih Gülmez damgasını vurdu ve hafta sonundan lider olarak çıkmayı başardı.

Fatih Gülmez birinci yarışta rahat birincilik aldı ancak ikinci yarışta da ters grid olmasına rağmen iyi bir çıkış yaptı ve bir ara Utku Racing’den Orhan ile mücadele etmesine rağmen liderliğini korudu ve her iki yarışından da galibiyet ile ayrıldı. Gülmez iki yarışı da kazanması sonucu 24 puan topladı ve pilotlarda liderliğe yükseldi.

McQuick’ten Fatih Küskü de Kemer Karting’den keyifli ayrılanlar arasındaydı. Küskü, ilk yarışta elde ettiği 2.lik ve 2. yarışta elde ettiği 1.lik ile 20 puan topladı ve klasmanda kendisine 2. sırada yer buldu. Kemer’de podyumu tamamlayan diğer pilot ise Teyyari 4Eva takımından Sermet Yanardağ oldu. Sermet 16 puan topladı ve klasmanda 3. sıra ile sezona merhaba dedi.

Ferr-AD’dan Enes ve Utku Racing’den Orhan bugün toplam 14’er kazandılar ve 4. ve 5. sırada kendilerine yer buldular.

Günün göz dolduran isimlerinden birisi henüz pek tecrübesi olmayan Teyyari 4Eva pilotu Safa’ydı. Safa bugün topladığı 12 puan ile önemli bir iş başardı ve takımı Teyyari 4Eva’nın takımlarda liderliğe yükselmesine yardımcı oldu. Teyyari 4Eva Kemer’den 28 puan ile lider ayrılırken onu 27 puan ile Brabi Faster ve 25 puan ile McQucik takip etti.

Kıyasıya mücadelenin ve zaman zaman spinlerin yaşandığı heyecanlı yarışlarda 1. yarışında Utkum Racing pilotu Onur Doğankaya mekanik sorun nedeniyle yarış dışı kalırken, 2. yarışta Brabi Faster pilotu Serdar Kaya mekanik sorun yaşayan isim oldu.

Videolar

kemerkarting_yaris_sonuc_585902844.jpg

kemer_karting_puan_553840021.jpg

İlk Gelen Resimler

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    teyyari4eva için imza bar'ı yapacam şimdi 🙂

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Süper bir organizasyon olmuş.Görüntülerin hepsi çok karizmatik.Formula1 pilotları bile gıpte edecekler vallahi.Katılan ve emeği geçen herkesi kutluyorum.

  3. Pala Gülmez Fan Club 😀

  4. yakında kendi taraftar gruplarınızda oluşur 😛 fan sitesi falan kurarlar sizler için 😛

  5. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    müthiş eğlenceli bir gündü. önemli olanda zaten buydu. bu kadar iyi olacağımı bilmiyordum şans biraz benim yanımdaydı sanırım :p yarışan bizi izlemeye gelen gelemeyip uzaktan takip eden bütün arkadaşlara teşekür ediyorum. Bizi izlemye devam edin 🙂

  6. Sezona katılan herkese çok teşekkürler. Harika bir yarış haftasonu oldu. Herşey kusursuzdu. İlk yarışta bu kadat mücadel olduysa sezonun geri kalan yarışlarında daha fazla eğlenecekmişiz gibi görünüyor. Podyuma çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Piknik bir harikaydı.

  7. Çok güzel bir gündü her zaman ilk lerde kücük sorunlar çıkabilir ama sanırım o bile yok denecek kadar azdı.. Pilotlar şampiyonluğunda Gülmez'i takımlarda Teyyari4eva yı tebrik ederim. İzleyici olmak orada o heyecanı canlı paylaşmakta güzeldi.

  8. Bu arada trf1 in afişindeki arac neden kırmızı bilinç altımıza yönelik birşey mi var:))))

  9. f.küskü seni destekliyoruz kardeşim:)

  10. Erhan Zambak avatarı

    Arkadaşlar ben İzmir'liyim seyretme şansım yok ancak TRF1 yaptıysa güzel olmuştur. iyi geçtiğinden eminim… umarım bundan sonra istanbul dışına bilet + konaklama bakımından kolaylık sağlarsınız.en azından yarışsever ve istanbulda oturmayanlar için…..

  11. daha ilk organizasyonda müthiş keyif aldım…Pist de korktuğum kadar kötü değildi… İnşallah devamı gelecek müthiş eğlenceli bir sezon olucak diyorum 😉

  12. serdar kaya avatarı

    çok güzel bi hafta sonuydu emegi geçen herkese teşk … benim açimdam kötü bi haftaydi ilk kullandıgım araç adeta pistin en yavasiydi adeta deil en yavasiydi 😀 ilk üçe giren arkadaslara tebrikler önümüzdeki yarışlara bakıyoruz sezon uzun 😀

  13. güzel bir hafta sonu olmuş. katılan herkese teşekkürler.

  14. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    hersey cok güzeldi, iyi bi sonuc aldıgımızı düşünüyorum mclaren takımını temsilen:DD apocan eline saglık kardesim,uzaktan anca bu kadar güzel haber yapılırdı..yarısları,pikniği ortamı çok hostu umarım bu duzeyde devam eder hersey ve sizleri de piste bekleriz seyirci olmanız acısından..

  15. 10 Numara bir organizasyondu ben çok eğlendim bu pistte bile bu kadar mücadele oldu ise diğerlerinde hat safhada olacaktır. Herkese Başarılar 😀 Diğer yorumumu az sonra buraya da koyarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir