Alesi: "2011, Klasikler Arasına Girebilir"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel’in galibiyet serisi, Lewis Hamilton’un Şangay’da aldığı zaferin ardından son buldu ve Red Bull’un diğer pilotu Mark Webber, gerilerden gelip podyuma ulaştı.

Yarışta ayrıca birçok geçiş görüldü. Bu geçişlerde KERS, DRS ve Pirelli lastiklerinin etkisi çok büyüktü.

Şu anda Renault’ta çalışan Alesi, yeni lastiklerin 2011’deki en büyük etken olduğunu düşünüyor ve DRS ile KERS’in vir sene olmasa da hepsinin birleşimi ile klasik bir sezon izleyebielceğimize inanıyor.

Alesi: “Gördüğüm kadarıyla bu seneki en etkili unsur, açıkça lastikler. Yarışın sonlarına doğru işler gerçekten kızıştı ve bu, taraftarlar açısından harika bir şey. Çok heyecanlı ve tahmin edilemez bir yarış ortaya çıktı. DRS’nin kullanış şeklinin büyük bir seveni değilim. Prensipte fikrin harika olduğunu düşünüyorum ama uygulaması beni tatmin etmedi. Ve KERS de bana göre değil ama gelecek birkaç yarışta neler olacak görelim”

“Kesin olan bir şey var ki o da, bu sene yarışların gerçekten eğlendirdiği. Klasik olacak bir F1 sezonunda olduğumuzu düşünüyorum”


Yorumlar

  1. çok uzun zamandır görünmüyor sinan bendede link yok linki arayacak kadar vaktimce yok açıkcası.
    sinan !

  2. sinan ergin nerdesin ?
    ver linki arkadaşımıza

  3. nerde bulabilirimki onun videosunu bastan sona doya doya izlesem:)

  4. :)) suzuka 2005 öyle bir pistte öyle bir başarıyı kim göstermiştir.geçiş imkanlarının çok olduğu çin gibi pistlerde gerilerden tırmanmayı birçok pilot başarabilir ama suzuka da bunu yapabilecek kaç tane pilot vardır.suzuka 2005 ve
    2005 sezonuda klasikler arasındadır bana göre-hele 2007 best of classsic

  5. 10 yıldan fazladır neredeyse her yarışı izlemişimdir.Suzuka 2005ten ötesini bilmem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir