Whitmarsh: "Lewis'le Aramızda Karşılıklı Güven Var"

yazar:

kategori:

McLaren’in kış testlerinde rekabetçi bir görüntü vermemesi ardından türlü senaryolar üretilmiş ve Lewis Hamilton’un daha fazla şampiyonluk yaşaması için takımdan ayrılacağı veya ayrılması gerektiği söylenmişti.

Ama McLaren’de 3. patronluk yılında Martin Whitmarsh: “Lewis’in önünde uzun bir kariyer var. Buradaki ortamın, onun için iyi olduğunu ve gücünde önemli rol oynadığını anlayacak kadar da zeki olduğunu düşünüyorum.”

“Lewis, bana takımda kalmak istediğini net bir şekilde ifade etti ve ben de onun kalmasını istediğimi belirttim”

“Bazı noktalarda elbette kontrat bazında anlaşmamız da gerekyior. Ama medyanın ilgisine rağmen iki tarafın da 3 veya 6 ayda içinde bir anlaşma yapmamız gerektiğini düşündüğünü sanmıyorum. Ben ona güveniyorum ve onun da bana güvendiğini düşünüyorum”

Bununla birlikte McLaren patronu, kendilerinin sporun kalbinde olduğunu ve uzun süre burada olmalarının çekici olduğunu söyledi.

Whitmarsh: “Bu sene, gelecek sene, önümüzdeki 5 sene veya 10 sene için şampiyonluk kazanmaya odaklanıyoruz. Motor sporları bizim tek işimiz”

“Ferrari için de bu söylenebilir. Ama birçok diğer takım, tüketici ürünleri, otomobiller veya yüksek kafeinli içecekler satıyor. Onları eleştirmiyorum ama sonuçta Formula 1’de uzun süre varız  diyebiliyorlar mı?”


Yorumlar

  1. "Ferrari için de bu söylenebilir. Ama birçok diğer takım, tüketici ürünleri, otomobiller veya yüksek kafeinli içecekler satıyor. Onları eleştirmiyorum ama sonuçta Formula 1'de uzun süre varız diyebiliyorlar mı?"

    Çevirisi:
    Ferrari 'ye gitmezsin zaten, RedBull da bugün var yarın yok. Sen en iyisi istediğin miktarı biraz düşür ve bizde kal…

  2. push the BUTTON avatarı
    push the BUTTON

    yani adam haklı.kafein sağlığa zararlı bir yerde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir