Vettel: "Ekipteki Süreklilik Yeni Anlaşmamda Etkili Oldu"

yazar:

kategori:

Red Bull Racing ile Alman pilot, aralarındaki anlaşmayı uzatarak 2014 sonuna kadar birlikte olacaklarını açıkladılar. Bu anlaşma döneminde takım, yaklaşık 50 personeli ile de anlaşmasını uzatmıştı.

Autosprint’e konuşan Vettel, Newey dâhil kilit isimlerle anlaşılmasının, takımda kalması konusunda önemli rol oynadığını ifade etti.

Adrian Newey’in bağlılığını garanti görüp görmediği sorusuna Vettel: “Evet, ama sadece Adrian için değil. Gelecek planları zordur; neler olabileceğini asla bilemezsiniz.”

“Belki de otele döndüğümde merdivenden düşeceğim ve bacağımı kıracağım, bu sene daha yarışamayacağım. Tahtaya vurun, her şey olabilir.”

“Adrian, takımdaki en önemli insanlardan birisi ama herkesi sorun -anlaşmalarında kaç sene daha kalmış, mutlular mı vs… Ben anlaşmamız uzatmak istedim ama tamamıyla farklı bir takımda değil”

Vettel’in Red Bull ile devam kararı alması, Ferrari ile adının geçtiği haberlerin önünü kesmişti.

Vettel: “Ferrari? Eğer bu konuda sıkça konuşuyorsam, bana sıkça sorulduğundandır”

“Aslında iki neden var: İlki, Ferrari özel bir şey, çok defa bunu söyledim. İkinci neden ise, kim bana bunu sorsa cevaplamak zorundayım. Otomatik olarak ortaya çıkan bir durum bu”

“Bana göre Ferrari bir efsane. Bir gün Ferrari pilotları listesinde adımın olması, benim için onur olur. Ama bu demek değil ki şu anda oraya gitmek istiyorum. Olduğum yerde mutluyum ve bu yüzden anlaşmamı bir iki sene daha uzattım”


Yorumlar

  1. newey warsa no problem:D

  2. hacı kısaca şuna newey nerde ben ordayım desene. ne kıvırtıyon. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir