Buemi, Gelecek Konusunda Soğukkanlı

yazar:

kategori:

Toro Rosso yetkilileri, koltuklarını korumaları için her iki yarış pilotunun da çıtayı yükseltmesi gerektiğini söylemişti.

Ama yedek pilot Daniel Ricciardo’nun hemen arkada fırsat beklemesine rağmen Buemi, durumun kontrol altında olduğunu ifade etti.

Buemi: “Sakinim. Çünkü sonuçlar ne olursa olsun her zaman elimden gelenin azamisini yaptım ve takım arkadaşıma kıyasla hiçbir zaman kötü işe çıkarmadım.”

“Ayrıca geçen sene, benim için en kolayı olmamasına rağmen ondan fazla puan topladım ve genel olarak sıralamada da ondan daha iyi iş çıkardım”

“Geçen sene sonunda bazı sorunlarım olduğu da açık. Çalışmamdan tatmin değildim ama kış boyunca sıkı çalıştım ve 2011 iyi bir şekilde başladı. Red Bull, F1’e girmeleri için genç pilotlara bir şans tanıyor. Bu yüzden yanınızda her zaman, kabiliyetini göstermeyi ve Red Bull adına sürmeyi amaçlayan başka birinin olduğunu bilirsiniz. Pes ederseniz, sizin için iş bitmiştir.”

Toro Rosso Patronu Franz Tost, pilotlarının Toro Rosso koltuğunu kaybetmekten ziyade Mark Webber’in ayrılması halinde Red Bull Racing’de bir koltuk bulma şanslarının bulunduğunu belirtmişti.

Bu konuda Buemi: “Söylentiler var. Ama belki, kim bilir? Bu söylentiler benimle ilgili değil.”

“Webber’in devam edip etmemesi bana bağlı değil. Benim açımdan, elimden gelenin en iyisini yapar ve önemli sonuçlar alırsam, değerimin artacağını ve bir şans yakalayabileceğimi biliyorum. Buna odaklanıyorum. Geri kalan dedikodu”


Yorumlar

  1. ne bileyim buemi senden ümitliyim ama bazen çok hata yapıyorsunuzzz ikinizdeee takım arkadaşı olduğunuzu unutuyorsunuz…abilerinizdenmi örnek alıyonuz neee:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir