Massa Red Bull'a, Rosberg Ferrari'ye mi???

yazar:

kategori:

Autosprint dergisinin haberine göre Nico Rosberg, 2012 sezonunda Felipe Massa’nın yerine Ferrari’de yarışabilir.

Derginin haberinde Ferrari yetkilileri Rosberg’in menajerleriyle bir bağlantı kurdular. Ancak Rosberg’in Mercedes ile 2010’da 3 senelik anlaşma imzalamış olmasının bu durumu değiştirebileceği iddia edildi.

Aynı haberde Paul Di Resta’nın Mercedes için düşünüldüğü ve Felipe Massa’nın Red Bull’da Mark Webber’in yerine düşünülüyor olabileceği de söylendi. Daha önceki senelerde Red Bull Massa’nın içecek sponsoru olmuştu.

 


Yorumlar

  1. şahsi fikrimdir katılan olur olmayan olur ama bence Webber daha iyi bir pilot Massa'ya oranla :))

  2. Ömer_Massa avatarı

    arkadaşlar birşeyi unutmuşsunuz.stefano domenicali 2009 türkiye gp de röportajda aynen şunları söylemişti.biz ferrari nin geşleceğini massa ile inşa edeceğiz…başka söze gerek yok.

  3. Ömer_Massa avatarı

    arkadaşlar birşeyi unutmuşsunuz.takım patronu stefano domenicali 2009 Türkiye gp de biz ferrari nin geleceğini massa ile inşa edeceğiz demişti.hatırlatayım istedim…

  4. =)))))))

  5. ferrari furkan avatarı
    ferrari furkan

    çok haklısn arkadaşım koyu bir ferrari taraftarıym ama 3 yıldır nal topluyoruz yazık soğumaya başladım bu domanicaliden

  6. hatırlatma :rosbergin sözleşmesi 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık.2012 de opsiyonu var.isterse gider isterse kalır mgp de.buda tabi mgp nin durumuna bağlı aslında kalmak istiyor ama mgp istenilen güçte değil şu an.

  7. bu kadar şey yazan arkadaşlar kimi ferrari taraftarı kimi değil söylediklerim ferrari taraftarlarına neden hiç alonso-raikkonen 2lisi düşünülmüyor ferrarinin bugüne kadar en büyük pilot kayıplarından biri raikkonen bence raikkonenle ücrette anlaşılıp massa zamanında gönderilebilirdi bu zamana kadar neden bu takımda durduğunu hala anlayamıyorum ???

  8. ferrari önce hızlı araba yapsın son 3 yıldır at arabası yapıyor. Taraf kaybadecek duruma geldi. Yakında pilotda bulamaayyaacakkkk.

  9. ferrari önce hızlı araba yapsın son 3 yıldır at arabası yapıyor. Taraf kaybadecek duruma geldi. Yakında pilotda bulamaayyaacakkkk.

  10. ferrari önce hızlı araba yapsın son 3 yıldır at arabası yapıyor. Taraf kaybadecek duruma geldi. Yakında pilotda bulamaayyaacakkkk.

  11. hacı Rai seneye GP2 de yarışacak deniyor doğru mu?

  12. ferrari sene sonu iki pilotunuda yollar düşüncesindeyim.

  13. hacı bırak sağlıklı olmasın da çekişme izleyelim sağlıklı olmasını istiyorsak şu anki durum gibi 1 kapasitesi düşük 1 de yüksek yaparsın. 1. pilot kendini zaten çıkarır. iyi bir araç verdikten sonra 2. pilot da değerli puanlar çalar rakipten, 1-3,1-4 kazanırsın.
    bkz: irvine-schumi
    barichello-schumi
    raikkonen- massa

  14. iki nedenden dolayı ferrarinin massayı bırakacağını sanmıyorum. birincisi, 2008de takımın yıldız pilotu olan raikkonen yavaş kaldığında felipe liderlik rolünü üstlenmeyi ve şampiyonluk kovalamayı başardı. ikincisiyse takım arkadaşından yavaş kaldığında ikinci pilotluk rolünü ses çıkarmadan kabul etti. ki ferrari hiçbir zaman iki süper pilot isteyen bir takım olmadı.

    webber iki sezondur vettele geçiliyor, bu sezon da büyük ihtimalle geçilecek. rbr webberi şutlayıp rosbergi alırsa güzel olur.

  15. Genç ve artık bir şeyler yapmayı, yani yarış kazanmayı planlayan bir pilota 2. pilot olacaksın denemez. Bu yüzden Ferrari-Rosberg-Alonso 3lüsü çok da sağlıklı olamaz. Massa Red Bull'a, Mark Webber Ferrari'ye geçerse ideal ikiliyi oluştururlar. Mercedes de Vettel'i ikna etsin, Rosberg'in yanına yerleştirsin; Schumacher de danışman ve ikon olarak kalsın.

  16. Ömer_Massa avatarı

    massa'nın kontratı 2012 sezonunun sonunda bitiyor arkadaşlar.

  17. Über olurdu ah keşke…

  18. Erkan Söyük avatarı
    Erkan Söyük

    Red-Bull kendi bünyesinden pilot çıkartacaktır. Red-Bull'un Massa'ya ihtiyacı yok, ancak Massa'nın Red-Bull'a ihtiyacı olabilir. Umarım böyle birşey gerçekleşmez.

  19. Rosberg çok kaliteli ve gelecek vaat eden bir pilot. RedBull veya Ferrari'ye geçmesi şaşırtıcı olmaz.

  20. rocco junior avatarı

    Ben muhtemelen artık Massa ile sezon sonu yolların ayrılacağına inanıyorum.Webber-Alonso iyi bir ikili ve aynı zamanda arkadaşlar.2.pilotluk Webber için de pek zor olmaz ama Rosberg'nin kesinlikle geleceğini sanmıyorum.Perez ve Bianchi isimleri çok sık geçiyor hayırlısı olsun eğer giderse Massayada hizmetleri için teşekkürler ve başarılar

  21. yok deve
    rosberg ferraride 2.pilot olmayı kabul etmez.ferrari rosbergin massa gibi yeri geldiğinde yardımcı olmasını ister.ferrari takımının politikası rosberge göre değil.rosbergin önü açık niye ferraride 2.pilot olsun.rbr de vettelin rakibi olmasını isterim hemde çok
    forza rosberg.

  22. massa'nın iyi niyetinden hiç bir zaman şüphe etmedim karakteri 10 numara bir insan sevdiğimde birisi ama hepte dile getirdim çok üst düzey bir pilot değil ama çalışarak şampiyon olabileceğini 2008 yılında gösterdi o sene hem hamilton hemde massa şampiyonluğu haketti ama kazanan hamilton oldu ayrıca şuan massa son iki yarıştır hiçte fena değil göndermek fikri nerden çıktı anlamadım üstelik daha sezonun başındayız. aptal sezon başladı yine.:)

  23. Yok artik, oldu olacak Massa Mercedes`e, Schumi Ferrari`ye :))

  24. Tolga Soydan avatarı

    şu an alonsoyu ferraride zorlayabilecek bi kaç isim var.onlardan biride rosberg.keyifli olabilir.

  25. wallahi ne alaka massa redbull otursun ferrarisinde webberi tercih ederim şahsen webber gideceksede rosberg fena değil aslında bize gelsinnn:D

  26. Duygularıma tercüman olmuşsun 🙂
    "Ferrari böyle devam ederse Ferrari de kalmayacak sanırım içimde"

  27. Rosberg'in Schumacher'in veliahtlarından biri olduğu için Ferrari'ye gitmesi olağan gelir bana. Di Resta Mercedes'e geçer, Massa da Redbull'a webberin yerine geçer.

  28. win win. takımlarda dahil kaybeden olmayacak.

  29. mercedes'in malum durumu nedeniyle rosberg'in gerçek performansını bir türlü göremiyoruz. çin yarışını ele alalım. rosberg erken pistopla liderliğe yükseldiğinde gerçekten çok iyi sürdü. vettel çok yaklaşamadı. yakıt sıkıntısı çekmeseydi hamilton'a da geçilmeyecekti. mükemmel denebilecek bir savunma sergiliyordu mclaren'den yavaş aracıyla.

    gelelim takım değiştirme meselesine. alonso ferrari'de olduğu sürece yanına gelecek pilotun her türlü ezileceğini düşünüyorum. red bull'da geçen sene yaşanılanlar da var ama orada 34 yaşındaki webber vardı ve takım geleceği için genç vettel'e daha çok destek verdi. rosberg webber'den çok daha genç ve red bull'a geçerse geçen sene yaşanılanlar tekrar olmaz. hatta rosberg vettel'i mağlup eder bence.

    massa'ya gelince. red bull'un masa'yı alması için bir neden göremiyorum. görebilen varsa söylesin. red bull'un webber ile devam etmesi ile arasında pek fark yok.

    red bull'un çaylaklarıa gelince. ne buemi ne algersuari bırakın red bull'a geçmeyi koltuklarını bile hak etmiyorlar. ricciardo fena değil ama toro rosso'da pişmeli önce.

  30. amanın suyundan da koy =)

    mevcut araç yapıları en azından 2-3 sene içerisinde değişmeyeceğine göre, newey red bull'da devam edeceğine göre, böyle bir olay felipe için ballı kaymaklı ekmek kadayıfı olur =)

  31. "Schumacher seneye HRT'ye geçip 8. şampiyonluğunu kovalayacak"

    Bunu ben dersem komik, ünlü bir spor medyası derse dedikodu olur…

  32. Webber Ferrari ye en sevdiğim iki pilot Ferrari de….

    Rosberg Redbull'a Vettel'i zor günler bekler.

    Massa Mercedes'e. 2006 ya devam =))

    Ama Rosberg Ferrari ye gelirse çok sevinirim.Massa Mercedes'e gitsin.

    Bu hafta en önemli olay (tüm f1 taraftarları için) Ferrari nin sorunları bulup bulamadığı.

  33. Massa'nın Redbul a geçeceğine inanırım da Rosberg in Ferrariye geleceği cıxx 🙂 yok hocam yemez…

    Massa'nın Rosbergden daha iyi olduğunu söylememe gerek dahi yok!!

    Massa'nın sözleşmesi nezaman bitiyordu?? Bu sene mi??

    eğer bu sene bitiyorsa Redbul a geçme ihtimalini güçlendirir ama Ferrariye kim gelir orası muamma.

  34. Ben Di Restanın, Schuminin yerine geleceğini düşünüyodum ama Niconun yerine de gelebilme olasılığı varmış 🙂

    Nico, Şampiyonluk kazanmak için Ferrariye gidiyormuş ve sonrasında Mercedes şampiyonluk kazanacak aracı üretiyormuş, ne komik olurdu be! Schumacherin Ferraride o kadar başarılı olmasının en büyük nedeni de: Sabretmeyi iyi bilmesidir. Bir rekoru da bir takımla en uzun süre yarışan pilot olmasıdır.

  35. Massa'nın gittiğine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim! Schumi ve Massa beğendiğim iki pilot, ben onları aynı aracın koltuklarındayken de izleme şansı buldum. Schumi gitti Massa kaldı o da giderse ve Ferrari böyle devam ederse Ferrari de kalmayacak sanırım içimde. Redbull böyle devam ederse Massa için çok ama çok güzel bir fırsat olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir