Heidfeld: "Renault Daha İyisini Yapabilir"

yazar:

kategori:

Heidfeld, “Sadece Çin yarışından değil öncesinde de çok şey öğrendik. Ama olanları görebilmek ve anlamak için yine de biraz zamana ihtiyaç var. Gelişmemiz gereken noktalar bulduk ama bir taraftan da gerçekten iyi yarışlar çıkardık. İki kez podyuma çıkabildik.”

“Ama kişisel olarak, üç yarışta takım olarak topladığımız puanlardan tam olarak memnun değilim. Çok daha fazlasını yapacak potansiyelimiz var. Ama daha çok yarış var ve iyi sonuçlar alıp, istikrarı yakalayacağımıza eminim. Böylece şampiyonada iyi bir pozisyonda bulabilirim kendimi ve aynı şekilde takım da öyle.”

“Otomobilimizin tüm pistlere uyum sağlayabileceğine inanıyorum. Ama yavaş pistlerde olduğu kadar iyi olup, %100 performans sağlayabileceğinden emin değilim. Neler olacağını görmek ilginç olacak.”

“Saf hızımız oldukça iyi ve bu da yüksek hızlı pistlerde bize fayda sağlayacaktır ama şu anda durumun dengede olduğunu düşünüyorum. Bu konuya çok fazla kafa yormuyorum, daha çok gelişmelere odaklanıyorum.”

“Buraya getirdiğimiz makul bir paketimiz var. Daha fazlasını yapıp yapamayacağımızı göreceğiz. Rüzgar tünelinde iyi sonuçlar elde ettiğimizi gördük. Ama elbette daha hızlı sonuçlar alabilmeyi istiyorsunuz her zaman.”

“Renault’nun gelişim sürecine baktığınızda daima çok iyi olduğunuzu görüyorsunuz ve daha fazlasını istiyorsunuz”


Yorumlar

  1. 2005-2006 sezonu geri dönüyo arkadaslar biraz sabır 🙂

  2. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    bende güveniyorum takımıma inşallah istanbulda iki pilotumuzda podyuma cıkar ve ne demek istediğimizi anlatırız diğer takımlara RENAULT hiç bir zaman boş takım olmadı olmıcakta bu takımın değerini bilmeyenler utansın Sonuna Kadar >>>RENAULT F1 TEAM<<<

  3. Bende takımıma güveniyrum busene iyi yarışlar çıkartacagız çinde talihsizdik hiç bir şey olmadan kendi gücümüz ile podyuma çıktık.Geçen sene monoco macaristan japonya spa gibi pistlerde çok güçlüydük bakalım busene neler olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir