Button: "Türkiye'de Gerçek Resmi Göreceğiz"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel’in baskın şekilde kazandığı ki zafere rağmen Button, Red Bull’un farklı bir ligte olduğunu düşünmüyor.

Button, “Bu yarışın ardından size (McLaren’in Red Bull’a yakın olduğunu) söyleyebilirim. Çünkü geçen sene bu yarışta hızlanıp onlarla mücadele edebilmiştik. Neler olacağını görmek için pazar gününü beklemeliyiz ama Çin’de de çok yakındık, özellikle de yarışta. Sıralamada oldukça gerideyiz ama bu size yarış kazandırmıyor. Yarış temposunda yakın olduğumuzu düşünüyorum.” diyor.

Button, takımın bu haftasonu içi hazırladığı paketin yararı olacağını düşünüyor.

“Herkesin güncellemeleri var ve önemli olan kimin daha iyi bir iş çıkardığı. Red Bull’un büyük güncellemeleri olduğu konusunda söylentiler duyuyoruz, Ferrari’nin de öyle. Mercedes’in çok fazla yok sanırım. Belki bizimki de yeterli değildir.”

“Size 0.7-0.6 saniyelik bir güncelleme ile geldiğimizi ve Red Bull’un da erinde sayacağını söyleyemem. Bu yüzden sıralamalarda yine çok hızlı olacaklardır. Ama biz de sıralama performansımızdan çalıp yarış ritmi için çalışıyor olacağız. Tabii onlar da yarışta hızlı olacaklardır.”

 


Yorumlar

  1. Bence Mercedes güncelleme getirdik demesin ne zaman umut verdilerse hep tersi çıktı 🙂
    İstanbulda genel anlamda sorunları çözmeye çalışıp, İspanyada performansa odaklanacaklar.

  2. Mercedesin fazla güncellemesi yokmuş ::) Brawn ve ekibi 3 hafta tatil yaptılar sanırım. Umarım bugün gördüğümüz hızlı turları yarış temposunda artırarak devam ederler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir