Alonso Ferrari'nin Gelişeceğinden Emin

yazar:

kategori:

Alonso “İlk yarışlardaki sonuçlar nedeniyle biraz hayalkırıklıkları oldu çünkü çok daha iyi sonuç bekliyorduk. Ancak hayal kırıklığı yaşamak için zamanımız yok. Farkı kapatmak için daha da fazla çalışmalıyız.”

“Takım bunu başarmaya odaklandı bu yüzden kısa süre içerisinde düzeleceğimizi düşünüyorum ve umarım Türkiye’de olumlu sonuçların ilk işaretlerini görürüz.”

“Geçen sene 11. yarış Almanya’nın ardından düzelmeye başlamıştık ve şu anda 4. yarıştayız. Daha çok zamanımız var.”

“Bu sene puan kaybettiğimizi biliyoruz ve liderlerle olan farkın da farkındayız. Mümkün olduğu kadar kısa sürede tepki vermeliyiz.”

“Buraya getirdiğimiz güncellemeler Çin’e göre yaklaşık 2 salise geliştirdi ancak bu bir devrim değil.”

“Bazı değişiklikler yaptık ve umarım bu yeni parçalar sıradaki yarışlarda işe yarar. Farkı az da olsa kapatırsak bu takım için büyük motive olur.” 

“Gelişim gösterdik ancak bizden hızlı olan bazı takımlar var. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalı, yeni parçalarla paketi en iyi haline sokmaya çalışmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. zor alonso zor hani elbette gelişeceksiniz ispanyada atılım bekleniyor sizden ama bugunku son antremanlarda mercedesi görünce biraz tırstım açıkçası adamlar 1 sn ne atılım yapmışlar gibi beee

  2. zor alonso zor hani elbette gelişeceksiniz ispanyada atılım bekleniyor sizden ama bugunku son antremanlarda mercedesi görünce biraz tırstım açıkçası adamlar 1 sn ne atılım yapmışlar gibi beee

  3. ALİ  ULUSOY avatarı

    "Buraya getirdiğimiz güncellemeler Çin'e göre yaklaşık 2 salise geliştirdi ancak bu bir devrim değil."
    Bence sizin evrim'e ihtiyacınız var.Devrim Kurtarmaz.Araç'da iyi değil.Doğru gelişimle 0.5-0.7 saniye getirebilecek,oynanacak teferruatlı bir bölümüde yok.Galiba fikirde yok şunu deneyelim gibisinden.MGP ve Renault'da sizi geçecek gibi görünüyor.RBR Newey orada olduğu sürece zirveye oynar.Ama yıllardır Ferrari ile mücadele ediyoruz ve bana göre en keyiflisi.En kısa zamanda mücadeleye dönmenizi bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir