İzle: Schumacher Hamilton'u Engelliyor

 

 

 

 

ingilizce türkçe çeviri cümle çeviri firma kayıt

Yorumlar

  1. Yenildiğiniz onca seneninmi peki schuminin yenildiği onca seneyi söyleyebiliyormusun bunda bi engelleme olduğunu sanmıyorum ama yorumun komik olmuş sinan arkadaş her takım her sene iyi olacak diye birşey yok bizim onca yenildiğimiz sezon gibi nice takımlarında onca yenildikleri sezon var ama bu spordaki en büyük 2 takım bence değişmeyecek asla Mclaren ve Ferrari bu sporun buralara gelmesindeki baş mimarlardır.

  2. Geçen seneki Valencia yarışını hatırlatırım.Yenildiğiniz onca senenin bahanesi hep aynı zaten.

  3. ilk seans ya bu kadar büyütülecek bir durum değil mclaren son seansa yatarak kalıyor. engellemede yok gibi geldi bana bilerek yaptığı birşey değil hem neden engellesin aracı hızlandı schuminin Q3e kalacağı belliydi birde ilk seans bence büyütülecek bir şey yok arkadaşlar.

  4. Viraj çıkışında yol verilmez. 7 kere dünya şampiyonu bunu bilmesi lazım. Hadi sen bilmiyorsun, o olabilir.

    Kurallar hiç bir zaman Shumiye dokunmadı, yine her zaman ki gibi devam ediyor.

  5. 1. seasın bassında oldu zaten kimseye bir zararı dokunmadı bu hareketin =)

  6. MGPSchumi2010 avatarı
    MGPSchumi2010

    Yahu adam nereye gitsin viraj dışınamı taşsın hani düzlük olsa anlarımda bu virajlarda zaten araçlar savuruluyor yere tutuş az cizgini versen ne olacağı belli değil riskli neticede ilk viraj zorluyor araçları tutuş konusunda.Ayrıca geçmek istese hamilton sağdan geçebilir dibine giren hamilton schumi orda yavaşlayarak geç diyor zaten ama hamilton eksoz borusuna kadar yaklaşıp dibine girip öyle geçiyor.O virajlarda geçiş mümkün neticede.Bunda engelleme olsa zaten komiserler kurulu anında cezayı keser.Mclarende şikayet varmı yok Mercedes te şikayet varmı yok e o zaman bu haber de balon olmuş oluyor.Az biraz videoyu izleyip haber yapın.

  7. Schuminin engellediğini nasıl uydurmuşlar anlamadım ben. Kendi çizgisinde sağa sola hareket etmeden devam ediyor. O hızda arkasına giren Hamilton. Hiç rüzgar kanalına gerek yok yanından çekip gitmesi lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir