Alonso "Renault Orta Gruptan Kurtulamadı"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Renault’un yaptığı yenilikler ile İspanya GP’de öne çıkabileceği yönünde olan beklentiler üzerine soğuk su serpti.

Renault takımı bu hafta yapılan Barcelona testlerinde aracın aerodinamisinde ve süspansiyonlarında çeşitli değişiklikler yaptı ve Alonso dünkü testlerde en hızlı isim olmayı başardı. Yapılan değişiklikler ve Alonso’nun en hızlı isim olmasıyla Renault taraftarları biraz da olsa umutlandı.

Alonso "Araç değişiklikler ile daha iyi gidiyor, bu doğru. Ancak çok fazla gelişim göstermeyeceğiz. Hâlâ orta gruptan kurtulabilmiş değiliz."

"Biz gelişim gösterdik ancak aynı zamanda diğerleri de gösterdi. Durum az ve çok testlerden öncekine benzer olacak. "

"Eğer her şey iyi giderse sıralamalarda 8. olabiliriz ancak eğer Red Bull, Toyota ve Williams’a karşı zaman kaybedersek 14. oluruz." dedi.

Yağmurla başlayan 4. günde çalışmalara Nelson Piquet devam edecek.


Yorumlar

  1. alonso_mania avatarı

    ismini vermeme gerek olmayan bazı arkadaşlarımız halen "poliannacılık" oynuyor. Alonso ve Pat Symmonds gibi kişiler bu işi bilmiyor onlar biliyor.

    Neyse Renault'un genel taraftar kitlesi böyle değildir arkadaşlar; arada böyle "Ultra-iyimserler" çıkıyor:)

    Yine seneye umut bağlayacağız demektir; futbolcuların dediği gibi "Önümüzdeki maçlara bakıcaz" – bizde önümüzdeki yarışlara bakıcaz; Renault ekibin "mucizeci aero paket geliştirmesi" için…

    Ultra-iyimser arkadaşlar açın ellerinizi dua edin:)

  2. kendi adıma alonso dan beklediklerimin hep fazlasını alıyorum.ben alonso nun böyle bi araçla çıkardığı performansdan oldukça memnunum.ama renoult için aynı şeyi söylemek imkansız.daha çok yolu var gibi.

  3. alonsomania ben hiçbi yerde 2005-2006 daki araçla son iki senenin aracını kıyaslamadım ya senin gözlerde bi sorun var yada hafızanda uydurma fazla evet benim renaulttan beklentim cok üst düzeyde tıpkı geçen hftalarda fisiconun yaptıgı acıklamalardaki gibi onunda beklentileri cok yüksekti ve oda renonun dönecegıne inanayorr cunku renault kadro olarak cok mukemmel ısımlerden kurulu ve gridin en iyi pilotunada sahibizz geri dönmemek için bi neden yok bilmem anlatabldı mmı

  4. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Alonso Renault Toros Cup' ta yarışacakmış.:))

  5. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    ne alakası var şimdi yaa yapıcaksanız adam gibi yorum yapın.
    1-aracın performansı hakkında yorum yapıyor ki bu gayet normal
    2-alonso açısından ortada memnun olunacak bir durum yok.

  6. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    bu adam hiç bir şeyden memnun olmuyor altına ferrariyi verselerde onu bile suçlar ve umarım o günleri görmeyiz bence kendine güüvenin kaybetmiş

  7. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Hani bunlar doğru da olsa lütfen söyleyin; bu alonso denen pilot hiç agzını hayırlı bir söz için açtımı ? Ya biz kötüyüz demek için yada benim yerim burası değil daha üstlerdeki Ferrari gibi bir takım demek için açıyor ağzını.Pilotluk yeteneğinin yarısı kadar da konuşma-polik olma yeteneği olsa idi bari.

  8. Ben demiştim lafından nefret ederim ama tam yeri gelmiş. BEN DEMİŞTİM. Hayal görmemek lazım. Renault inşallah seneye zirveye mücadele eder ama bu yıl edemeyeceği çok açık.

  9. alonso takımdan beklentileri dusuk tutmak için de boyle acıklamalar ayapabiliyor bazen ama bus efr durum biraz daha ciddi gibi bazı alonsocu arkdaaslar fazla iyimserler ama bakalım görecegiz yarıslarda ne olup bittigini

  10. Alonso briatore gibi değil atıp tutmuyor adam. Ne olup bittiğini anlatmış.

  11. alonso_mania avatarı

    bende alonso ve renaultcuyum… ama mantıklı olmak lazım; orta sırada mücedele eden bir takım 2-3 aero değişim ile hemen yukarılara çıkamaz… yasin isimli arkadaş sözüm sana, sen sanırım biraz fazla iyimsersin. 2005 ve 2006 aracı ile son 2 yılki araçları karşılaştırmak bile sadece abesle iştigaldir.

  12. mehmet saykın avatarı
    mehmet saykın

    süprüz yapa bilir arkadaşlar kubica ne dedi bmw nin formun dan emin değilim dedi bak ne oldu şimdi adamlar uçuyor alonsoda böyle bişey yapabilir

  13. alonso bilerek boyle konustu supriz yapacak aaaaaaaaaaaaaaaa 🙂

  14. mehmet saykın avatarı
    mehmet saykın

    yasin üzülme kardeş canını sıkma bir gün mutlaka

  15. mehmet saykın avatarı
    mehmet saykın

    bu adam ne konuştuğunu valla bilmiyor nasıl bir adammış yav koyu bir alonso cuyum ama dam dip darı diyo valla anlamadım gitti hadi hayırlısı

  16. yasin ne diyecek acaba bu konuya merak ettim şimdi..

  17. e alonso oldumu şimdi böyle konuşma 😀 daha senden neler bekleyenler vardı dünün ardından 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir