Yas Marina, Değişiklikler İçin Acele Etmiyor

yazar:

kategori:

DRS ve KERS ile birlikte Pirelli lastikleri, bu sene yarışların daha heyecanlı olmasını sağladı ve bu nedenle pistte değişiklik yapmadan önce birkaç yarışın daha izlenmesi gerektiği düşünülüyor.

Pistin patronu Richard Cregan: “Kesinlikle yeni kurallar Formula 1’i daha heyecanlı hale getirdi ama bir karar vermeden önce bir iki yarış daha izleyeceğiz”

“Pist değişikliklerini gözden geçiriyoruz ve bu ay sonunda FIA’nın ve hissedarlarımızın danışmanlığında son kararı vereceğiz. FIA ve yarış takımları tarafından zaten olağanüstü yarışlar olduğu söylenirken, geçişi geliştirmek için pisti değiştirmeye para harcamanın doğru olup olmadığını sorguluyoruz.”

“Ufak değişiklikler için bile pisti kazmak çok pahalı. Bu yüzden bunun doğru adım ve zamanlamanın doğru olup olmadığına bakmalıyız. Değişiklik yapmak, gelirlerden kayıp yaşatır; bunu da göz önünde bulundurmalıyız”


Yorumlar

  1. fatih kılıç avatarı
    fatih kılıç

    görsel olarak harika pist ama geçiş kıtlığı burdada vardı geçmiş yarışlarda. bakalım bu sene neler olacak. temennimiz artması geçişlerin. saygılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir