Red Bull, Vettel'in Anlaşmasının Süresinden Memnun

yazar:

kategori:

Alonso, gelecek 5 sene daha İtalyan takımda kalmak için anlaşmasını uzattı. Bu gelişmenin ardından her ne kadar Vettel ‘bir takımda iki araç var’ dese de Alman pilotun Ferrari’ye geçme ihtimaline düşmüş gözü ile bakıyor.

Öte yandan Red Bull Racing Patronu Christian Horner, Vettel ile olan anlaşmalarını uzatmayı düşünmeden önce beklemekten memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Alonso hakkında gelişmelerin Vettel’e olan etkisi sorusuna Horner: “Gelişmelere bakmalı ve Sebastian’ın şu anda neden ayrılmayacağını sormalısınız”

“Onun ne kadar mutlu olduğunu görebilirsiniz. İçinde bulunduğu ortamda ne kadar rahat olduğunu, ne tip bir performans ortaya koyduğunu görebilirsiniz.”

“Ve temelde en önemli şey de bu; bir pilot için içinde bulunduğu ortamda rahat olmak. Ve kendini rahat hissettiği, yaptığı işten keyif aldığı sürece umarım ilişkimiz uzun süre devam edecek”

“Bu bize bağlı. 2014’e daha çok zaman var. Sebastian’ın takımda olmasından çok memnunuz ve o da takıma, Red Bbull adına sürmeye bayılıyor”

“Red Bull junior olarak yetişti ve program süresince kademe atladı. Doğru zaman gelince, gelecek hakkında konuşacağız. Ama bu sene, nispeten daha uzun vadeli bir geleceği belirledik”


Yorumlar

  1. 2014 uzun, 2016 çok daha uzun bir süre. dengeler ne olur kimse tahmin edemez…

  2. kanımca ferrari rosbergi alacak. rosberg olursa muhtemelen alonso salt hızda geçer ama baska konularda alonso bir numara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir