Barrichello 2009 Honda Anlaşması İçin Zorluyor

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello bu hafta yaptığı açıklamada 2008 sonrası da Formula 1’de kalmak istediğini söyledi.

Tecrübeli Honda pilotunun anlaşması bu sezon sonunda sona eriyor.

Formula 1’in resmi web sitesine göre 35 yaşındaki Brezilyalı pilot, Ricardo Patrese’ye ait 256 yarışlık en çok yarış rekorunu Bahreyn yarışında kırdı.

Önümüzdeki İspanya yarışından sonra bu rekoru ilerletecek olan Barrichello kaskını hemen bırakmaya niyetli olmadığını söyledi.

Barrichello "Yapabildiğim sürece yarışmaya devam etmek istiyorum."

"Gelecek sene için Honda ile anlaşmamın bittiği gizli değil ve bunu uzatmak istiyorum çünkü Ross Brawn ile Honda’da yeni ve umutverici bir dönem başladığına inanıyorum."

"Açıkçası 2008 benim son senem olmayacak. 300’den fazla yarış ile kariyerimi tamamlamak istiyorum." dedi.

Barrichello ayrıca bu hafta yapılan güncellemelerin ardından RA108’de büyük değişimin İngiltere GP’de yapılacağını söyledi.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    başarısız kelimesi hiç yakışmıyor onlara. bir kere yarış kazanmış pilotlardır. efsane 2.pilotlar bence

    Rubens Barrichello – David Coulthard

    9 galibiyet 13 galibiyet
    13 pol pozisyon 12 pol pozisyon
    61 podyum 61 podyum
    519 puan 527 puan

  2. 2000 Almanya GP sini seyrettiğimden beri Barichello yu ayrı seviyorum. Ne yapın bulun izleyin. Efsane bir şekilde kazanmıştı Barrichello.

  3. peki neden başarısız ferzan.adamlar biri shumiyi diğeri hakkineni şampiyon etti takım emri olmasaydı ikisininde 1er şampiyonluğu onların olurdu.lütfen efsanelere saygılı ol.onlar olmasa şuan f1 çaylaklıktan başka bişey olamaz.onların tecrübesine ihtiyacı var f1 in şuan.çünkü artık kurallar eskiye götürüyor sporu onlara ihtiyacımız olacak.yani en azindan jason gibi her yarışta sonuncu olmuyolar ya sen ona bak.

  4. gitte kurtulalım.ve coulhtard oda gitsin. bence bunlar f1 basarısız pilotları ikiside sampiyon araclarda yarısmıs fakat sampiyon olamamıs adamlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir