HRT Monaco'da Protestoya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

FIA, egzoz beslemeli difüzörleri yakalamaya yakındı ancak son anda yasağı ilerleyen bir tarihe attı. Kolles, İspanya için bu tarz bir sistem hazırladıklarını ancak FIA’nın yasaklamaya yakın olması nedeniyle yarışa getirmediklerini söyledi.

Kolles İspanya yarışını protesto etmeyi reddetmedi ancak bunu yapmaları halinde gelecek herhangi bir ceza kendilerinden çok Virgin’e yarayabilir çünkü Virgin sürücüleri yarışı HRT’lerin önünde tamamladı.

BBC’ye konuşan Kolles “Bugün burada protestoyu düşünmememizin nedeni sportif açıdan etkili olamamış olmamız. Ancak diğer araçların yasal olmadığı açık.”

“Charlie Whiting’e katılıyoruz ve ona katılan sadece biz değiliz.Monaco’dan önce sistem yasaklanmazsa başka bir seçeneğimiz kalmayacak.” dedi.

Bu seçeneğin ne olduğunun sorulması üzerine Kolles “Protesto yapmak.” dedi. 

 


Yorumlar

  1. yanlış oldu.

  2. potansiyel virgin yenme planlarını baltalamış sayılabilirler bence virgin bu yarışta son derece rezildi.

  3. önündeki takımlar 1 sn yavaşlasa HRT de1 saniye kazansa ön gurubu ciddi manada yaklaşmış olurlar.

  4. Aşağılanacak bir durum yok; tıpkı FERRARİ McLAREN gibi garajı ve sürüyle çalışanı olan bir takım dağdaki çobanla profosör'ün nasıl oyu eşitse HRT nin'de diğer takımlar gibi her türlü hakları var hatta çekilmekle tehdit bile edebilir:)

  5. sizin etiniz ne budunuz ne lennn bir ton takım para yatırdı o sisteme sanki şampiyonluğa oynuyorsunuzda protesto çekiyorsunuz sanki çokda umurlarında diğerlerinin

  6. lütfen protesto edin çünkü monacoda tur bindirmelerde çok sorun çıkaracaksınız.kamyoncuyu andıran hint pilotunuz ispanyada bile doğru düzgün yol veremezken monacoda nasıl yol verecek çok merak ediyorum doğrusu.

  7. ne alaka ya sizi bağlayan birşey yok neden protesto reklam kokuları alıyorum.

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    her yarış sonuncu olacağı kesin olan bir takım için protesto yapabilmek harika bir fırsat, bundan daha iyi bir reklam yapma fırsatları yoktur heralde.

  9. komik ! ! hrt ve pretesto..

  10. iyi iyi. Kamyonlar yoldan çekilir bari dar monakoda 🙂

  11. Forza_Jenson avatarı

    fare dağa küsmüş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir