Raikkonen NASCAR'ın En Üst Düzey Aracını Test Etti

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz hafta sonu NASCAR’ın kamyonet serisinde ilk yarışına çıkan Finlandiyalı sürücü 15. olarak yarışı tamamlamıştı. NASCAR’da ilerlemek isteyen Raikkonen bugün NASCAR’ın en üst düzey klasmanı olan Cup aracını test etti.

Önümüzdeki ay Infineon Raceway pistinde gerçekleştirilecek olan normal yol pistindeki yarışa katılmayı planlayan Raikkonen Robby Gordon’un 7 kapı numaralı aracıyla ilk testini gerçekleştirdi ve yarın testlere devam edecek.

Raikkonen’in önümüzdeki hafta sonunda Charlotte gerçekleştirilecek olan etkinlikte NASCAR’ın Cup serisinden önce gelen Nationwide serisinde NEMCO Motorsport’un 87 numaralı aracıyla yarışması bekleniyor.

 


Yorumlar

  1. amerikanın alayı nascar izliyor nasıl seyircisi azmış ?

  2. az konuşan, kimseyi kınamayan, gider ayak bile takımına ihanet etmeyen, bulunmaz hint kumaşı, kuzeyin asil insanı, fanlarının gözbebeği, abide şahsiyet, eşit şartlarda geçilmesi mümkün olmayan, kendisine motor dayanmayan(!), spa gibi gerçek pilotların başarılı olabildiği pistin kralı, clark gable bakışlı, pistlerin en yakışıklısı, ön yargısız, umarsız, edep abidesi, onur abidesi, çelik mavisi gözleri, altın sarısı saçları, katran gecelerin heyulası, mezarı kartal yuvası, anaların evlatlarına örnek gösterdiği insan, mazereti olmayan, başarılı olmak için zayıfı ezmeyen, sponsor desteksiz, taraflı tarafsız herkesin sevdiği saygı duyduğu insan, jonathan livingston karakterli, cömert, fedakar, rakiplerinin korkulu rüyası, saf kan hız, % 100 adrenalin, her türlü centilmen, her türlü beyefendi, korkusuz, meydan okuyan, atılgan, gözüpek, rakiplerini küçümsemeyen, ama büyük te görmeyen, biri düştümü tutup kaldıran, hakkı savunan, hak ile anılan, efsane değil gerçek, adam gibi adam, vefalı, müthiş insan……
    kimi the iceman raikkonen…tüm hayatın boyunca inandığın Allah yanında olsun…
    vardın ya nerdesin? hayaller diz boyu ama sen yoksun….

  3. naskarın izleyicisi az imiş raikonen izleyici çekmeye calışıyo ( reklam yani ) peehhhh…

  4. raikkonen test pilotu mu oldu?

  5. Ve tebessüm etmiyor, surekli gülüyor, F1 de iken bu şekilde güldüğünü çok az görmüştüm, kazandığında bile..

    Ne kadar umudumuz olmasa da dönse keşke demekten kendimi alamıyorum..

  6. haftasonundaki yarışı foxsporttan izleme imkanım olmuştu ve kimi yine bildik soğukkanlılığıyla çok iyi bir sürüş gerçekleştirdi.ve ilk yarıştan 15. ayrılabildi. öte yandan nelson p. jr. 2 senedir yarışıyor henüz 5. yukarı çıkamadı…

  7. haftasonundaki yarışı foxsporttan izleme imkanım olmuştu ve kimi yine bildik soğukkanlılığıyla çok iyi bir sürüş gerçekleştirdi.ve ilk yarıştan 15. ayrılabildi. öte yandan nelson p. jr. 2 senedir yarışıyor henüz 5. yukarı çıkamadı…

  8. "İşsası İssinin İssassız" diyorum başka bir şey demiyorum 🙂

  9. Al arkadaşım bir tane Porsche 911 GT3 RSR? Bu kadar mı zor? Kazandığın parayla 2 tane alır üstüne takım bile kurarsın LeMans serisinde yarışmak için. Hadi Raikkonen bari bunu yap, başarılı da olursun.

  10. Nascar'da her şey sade, basit ve sabit, çekişin olduğu arka aks bile! 🙂

  11. Hatırlatırım: 2000-2004 arası. 3.lüğe yarışan takımlar…

  12. belki de dünyanın en mutlu adamı..
    kurallar altında, şovlar altında kendini ezilmiş hissetmiyor, kafasına ne eserse onu yapıyor.. takdir ediyorum kimi yi..

  13. Aynı mantıkla Ferrari'nin de geçmişte F1'in içine ettiğini söyleyebiliriz.

  14. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    redbulların altında ezilecegine en iyisini yapıyor.formula1in icine etti bu redbull

  15. bn bu adamı vururum dön sene F1 e bee sen olmayınca çok ısındı F1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir