Kobayashi'nin Hedefi Puan İstikrarının Devamı

yazar:

kategori:

Sauber’in Japon sürücüsü, Avustralya’da diskalifiye edilmesine rağmen bu sene tüm yarışları puan içerisinde tamamladı. Ancak bu hafta sonu Monaco’da gerçekleştirilecek yarışta Sauber’in yavaş virajlarda zorlanması bekleniyor.

Kobayashi “Takımım bu konuda da gelişiyor.  İyi olacağını düşünüyorum. Geçen seneye göre bu sene Barselona’da yavaş virajlarda daha iyiydik. Bu yüzden yavaş virajlı yarışlara iyi hazırlandık.”

“Geçen sene vites kutusu arızası ile yarış dışı kalmıştım. Öyle olmasaydı puan kazanabilirdik. Bu yüzden kendimize güveniyoruz.” dedi.

Kobayashi bu sene daha iyi puan kazanabilecek durumda olduklarını ancak şanssızlıkların bunu engellediğini düşünüyor.

Son yarış İspanya’da ilk turda lastiği patladığı için en gerilere düşen Kobayashi 10. olurken aynı şekilde Türkiye’de son sıradan başlayıp 10. olmuştu.

Kobayashi “Şaşırabilirsiniz. Hesaplayınca göreceksiniz. Avustralya’da şanssızdık ancak o yarıştan sonra hep puan kazandık. Bu açıdan sezondan oldukça memnunum.”

“İspanya ve Türkiye’de şanssızdık ancak yine de puanlar kazandık. Rekabetçiydik.” dedi.

 


Yorumlar

  1. sauber'in performansı gayet iyi durumda şu an,ama monaco'dan perez ve kobayashi'ye özellikle kobayashi'ye puan çıkmayacak gibi duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir