Perez Kaza Yaptı – Takımdan İyi Haberler Var

yazar:

kategori:

Son seansa kalmayı başaran Meksikalı sürücü, seansın bitmesine yaklaşık 3 dakika varken tünel çıkışında aracının kontrolünü kaybetti. Önce sağ taraftaki bariyerlere vuran Perez, ardından yan bir şekilde şikan bölümünde yer alan bariyerlere vurdu.

Oldukça büyük olan kazanın ardından Perez’in araçtan çıkarılması zaman aldı. Perez araçtan çıkarıldıktan sonra direkt olarak hastaneye kaldırıldı. Sauber’den yapılan açıklamada Perez’in bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği ancak ayaklarında ağrı olduğu belirtildi.

—————–

Takımdan yapılan açıklamada 21 yaşındaki Meksikalı sürücünün ciddi yaralarının olmadığı açıklandı. Açıklama şu şekilde:

Sergio Perez’in Monaco GP sıralamalarının son dakikasında geçirdiği büyük kazadan ciddi yaralar almadığını öğrenmek Sauber F1 takımı için büyük rahatlama sağladı. Saat 15:00’dan kısa bir süre önce tünelden sonraki bölümde bariyerlere vurdu.

21 yaşındaki Meksikalı sürücü Monaco’da hastaneye kaldırıldı ve takım 17:25’te durumla ilgili daha fazla bilgi aldı. Doktorlar Perez’in sarsıntı yaşadığını ve kalçasının yerinden çıktığını ancak kırılan kemğin olmadığını söylediler.

Kazayı hatırlamak için tıklayınız


Yorumlar

  1. Evet gerçekten büyük bir kazaydı ucuz atlattığı için hepimiz mutluyuz tekrar geçmiş ola…

  2. bir MGP taraftarı avatarı
    bir MGP taraftarı

    Perez'e büyük geçmiş olsun. Çok şiddetli bir kazaydı. Umarım tamamen iyileşir.

  3. Aynen katılıyorum ikiside çok iyi.
    Şuanki halleri massa'dan daha iyidir bundan eminim

  4. Kesinlikle cok kotu vurdu, kazanin ilk goruntusu tepe kamerasindan geldi ve yesil kask hafif yana yatmis hareketsiz duruyordu, Cok korktutucu bir sahneydi ve pilotlarin hayatlarini kaybettikleri bir kac sahne geldi gozumun onune.. Ama heralde sadece bayildi, o siddetle vurunca yedigi G kuvvetini dusunemiyorum.. Gelen ilk bilgiler sevindirici, muhtemelen onumuzde ki yaris koltuguna oturur, (bu yaris gecti, hic bir seyi olmasa da ic kanama ihtimaline karsi 24 saat gozetim altinda tutulacaktir) insallah da bir an once koltuguna oturur cunku cok iyi pilot oldugunu gosterdi, Kobayashi`yi bile gecti bazi zamanlarda, ilk senesinde buyuk basari bunlar, insallah yillarca izleriz kendisini. Cok gecmis olsun..

  5. Geçen sene GP'de feature race'de kazanan pilot. Çok kötü vurdu, inşallah iyidir ve yarın yarışabilir.

  6. Geçmiş olsun, Niconun kazasından çok daha şiddetliydi. İnşallah yarın yarışabilecek duruma gelir.

  7. gercektende gelecegi parlak gibi gozuken bi caylak ama bence diresta biraz daha iyi gibi

  8. yazık oldu süper pilot.

  9. inşallah yakın zamanda iyileşir. griddeki en iyi çaylak bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir