Webber'in Hedefi Galibiyet

yazar:

kategori:

Webber “Yarın galibiyet mümkün. Bu sene yarışlar geçen seneye göre daha karışık. Yarın da farklı olmayacak ancak sıralamalar burada önemliydi. Bu konuda şüphe yok. Pol pozisyonunu kazanmak büyük fayda sağlıyor. Seb bugün de harika tur attı ve pol pozisyonunu hak etti.”

“Hepimiz için karışık bir seanstı. Açıkçası bugün öncelik, iş arkadaşlarımızdan birisi olan Sergio’yu aracından mümkün olduğu kadar en iyi şekilde çıkarmaktı.”

“Tüm düşüncelerimiz onunla. Şu an için iyi olduğunu biliyoruz. Konuştuğunu ve bilincinin açık olduğunu biliyoruz ve bu kazadan sonra geri döneceğine eminim. Ancak bu kazadan ders çıkarabiliriz. Gelecekte güvenliği daha da geliştirebileceğimiz alanlar var.”

“Jenson Button şanslıydı, 90’ların ortasında Karl Wendlinger de öyle bu yüzden burada dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Webbi dostum 2-3 sezondur ne kaybediyorsan startta kaybediyorsun bu şekilde olmaz artık düzeltmelisin şu startları..Pirelli lastikleri en çok Web'i vurdu gerçek Web bu değil kesinlikle İspanya ve Monaco onun pistleri bu kadar geride kalacak adam değil Webber.

  2. Daha önce burda yarışı nasıl force ettiğini biliyoruz, iyi bir start alması durumunda yarışı domine edebilir.

  3. Doğan Demir avatarı

    Benim en büyük isteğim button ın aradan ç.ıkması ve iki redbull un (vettel-webber) savaşı görmek
    Kim daha iyi kim neler yapabiliyor bunu görmemiz için iyi bir fırsat olurdu doğrusu
    Vettel webber i şuana kadar ki performansı ile ezdi geçti bu yarış gine webber için dönüm noktası olabilir

  4. Webber'in sağı solu belli olmuyo herşey starta bağlı iyi bir kalkış işin gidişatını değiştirir 3.lüktende zirveye yerleşebilirsin 5.liktende tabiki bu öndeki rakiplerin start performansına bağlı bir şey.Umarım Button bunu başarabilir ve Vettel'i mağlup ederek iyi bir startla ilk turda liderliğe oturabilir ilk turdaki pozisyon savaşı heyecanlı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir