Petrov'un Kanada'da Yarışma Konusunda Endişesi Yok

yazar:

kategori:

Renault sürücüsü, yarışın son bölümünde Yüzme Havuzu bölümünde kaza yapmış ve bu kazadan sonra bacağında ağrılar hissetmişti. Şu anda daha iyi olduğunu belirten Petrov, Kanada için endişesinin olmadığını söyledi.

Petrov “Fiziksel olarak iyi hissediyorum ve sorun yok. Monaco’nun ardından daha iyiyim. Bileğim iyi ve Kanada yarışı için bir sorun görmüyorum.” dedi

Petrov kazadan yara almadan kurtulsa da, zincirleme kazanın kendisinin en kötü altıncılığına mâl olduğunu söyledi.

Petrov “Kazaya kadar her şey yolundaydı ve sıralama pozisyonumuza göre mükemmel bir konumdaydık.”

“3 ya da 4. olabilirdim. Üçüncülük için gerçekten zorlamam gerekirdi ancak dördüncülük olasılık dışında değildi çünkü performansım iyiydi ve lastiklerimi saklamayı başarmıştım.”

“Kötü şansa sahiptik. Önümde çok fazla trafik vardı. Pastor Maldonado ve Adrian Sutil yavaştı ve onları geçmek zordu. Bunların dışında her şey planlar dahilindeydi bu yüzden başarılı sonucu almamak hayal kırıklığı oldu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. harbiden nasıl 3. yada 4.oluyorlar bu kaza olmasa 1-2 tur sonra ilk 3 pilottan(vettel-alonso-button) tur yiyecekti. yarışın bitmesine 6-7 tur vardı tur başına 10 snden hızlı olmalıki. onları yakalayabilsin kazanın etkileri devam ediyor galiba. :)))

  2. Nasil ya ben anlamadim, nasil 3. veya 4. olabilirdi ki? Vettel Alonso Button uclusunden tur yerken kaza yapmadimi bunlar? 🙂

  3. Geçen sene kendi hataları ile yarış dışı kalıyordu.Bu senede şanssızlıklar bırakmıyor peşini.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir